Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO ne podrzava BiH u smislu pridruzivanja, već u smislu mobilisanja
Da se (NE)LAZEMO !!!!! BiH NIKAD nece biti primljena u EU i NATO. THE END !
Znaci pusiona
i te kakva .. odjeba*e nas ko 13 prase .. :/
Sto ukidate kometarisanja spodoba zena u crnom, pa da ih pitam da li ce sutra posetiti ili pomenuti srpske zrtve koje su poklane od strane komsija koji ne bi mrava zgazile. Kurve raspale za novac bi pljuvale po rodjenoj deci. Recite mi kakva vam je satisfakcija od ljudi koji su placeni da govore sta god im se kaze. Da li ce sutra ambasadorka SAD da poseti barem jedno srpsko stratiste iz zadnjeg rata. Da li ce jedan musliman otici da posetiti srpska stratista.
http://www.frontal.ba/blogovi/blog/60306/zasto-se-manipulise-srpskim-zrtvama-u-regionu-srebrenice Naravno da i za ovih 380 civila koji su stradali od pocetka do kraja rata , treba odati pocast . Zrtva je zrtva , treba odati za sve stradale vojnike ( jer je to neciji sin sta god on cinio , majku boli da njenog sina vise nema ) . Ali ti mjeses babe i zabe , hiljade zrtava za 2 3 dana , poredis sa 380 za 3godine .
@MiIankovicPupinTesIa To što su vas klali,škutori su vas klali.
znači neka vas na klupi, pa ako zatreba možda i uđete
Je li ovo skrivena poruka četnicima..?