Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno nema ni pomena o napadu ISLAMSKIH TERORISTA NA AMERICKI NAROD. Ovoga puta je tema srpski teroristi u napadu na nesretnu staricu,povratnicu,Muslimanku, na njenoj imovini
uostalom, nisam se tebi ni obraćao nego kacinu
Istina, nisi slovenac nego austrijski konjušar.
slusaj vekijar,ja tebi nikog nisam spominjao,ako nemas jakih argumenata nemoj ni pokazivati plitkocu svoga mozga.drugo ja nisam slovenac a za tebe mogu pretpostaviti sta si
Pa ovo nije u Livnu nego u Republici Srpskoj. Interesantno nema ni pomena o napadu ISLAMSKIH TERORISTA NA AMERICKI NAROD.
u mame ti ga sprčim slovenačke vi ste mi ko nešto bolji, pravo ste tolerantni prema muslimanima..
u livnu se dzamija odmah srusi jel je nepravno gradena,uredu, da se razumijeti,zasto se na isti nacin ne srusi i ova divlji gradena pravoslavna crkva ako se ide po vladavini zakona.nema ko da pomogne jadnoj starici.na kraju krajeva tu crkvu treba u dzamiju pretvoriti pa bi bila brzo srusena po vec oprobanim receptima
Strasno. Mislim strasno,za sam zaprepascen i uvredjen :P
Fata nema sta da se buni jer samo sarajevo 60% je sagradjeno na zemljistu PRAVOSLAVNE CRKVE, osim toga samo u Sarajevu je na privatnom zemljistu Srba sagradjeno preko 12 dzamija. Dok se ne sredi to pitanje nema izmjestanja Crkve. Fato ti si se vratila na svoje de pogledaj koliko se omogucuje pravo povratka Srbima, bolje ti je poklopi se i suti.
Za jučerašnji očito teroristički akt iživljavanja na jednoj ubogoj starici i povratnici na svoje imanje je kriva sadašnja vlast u RS-u,čini mi se da bi na tom događaju trebala poraditi i SIPA,Policija rs-a umjesto da brani vrši uzurpaciju privatne imovine zajedno sa SPC,neviđena situacija.
A kako ne osudis BALIENS kad povratniku zabodu par puta noz u grudni kos a pocinitelja puste iz zatvora jer je nosilac zlatnog ljiljana. Pitaj kantonalnog tuzioca NEDZETA ili kako se zove. Za Fatine tvrdnje morate da pitate osumnjicene, do sada se niko nije izjasnio. Ako Fata zenje Jecam srpom pa se nabode u dlan kako su onda tu Srbi krivi.
Pa jesu li tebi svrake ili genocidasi popili mozak,Fata je bila na SVOJOJ IMOVINI a pop je došao da se moli Bogu u crkvi sagrađenoj na PRIVATNOM POSJEDU a što je najgore to sve je nadgledala policija rs-a,ovakvo ponašanje će nanijeti najviše štete upravo onima koji to podržavaju,među kojima si očito i ti.
5 KORPUS ZAJEDNO SA NATOM I HRVATSKOM VOJSKOM,JEDINO TAKO MOGU NESTO,HA,HA,HA. ZAO MI JE ZENE
A i vama sku-torima nastavite li sra-ti......i sa krkanom se Dodom u kolo hvatati !!!!!!!!
@SM-RDIA.....hajde ne se-ri ercegovacka ma-zgo........napala ga je ali u svom dvoristu.......ko sto bi i ti jos gore uradio da ti neko digne istu u tvom vlastitom dvoristu ili jos gore posto vidim da nas mr-zis iz dna duse dzamiju......ti bi to kao mirne duse gledao u vlastitom dvoristu je li ma-garac se-paratisticki u pokusaju ?????? SIKTER........ABD genocidasima ce svi racuni doci na naplatu kad tad......to je neminovno !!!!!!