Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar je ljepsa od Željke. Malo.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ako u Srpskoj žele sebi pomoći , izabrat će ovu normalnu i obrazovanu ženu.
pa ovo je uber-chhetnikušša hahah čuj normalna? Pa Dodo je maestro spram ove šumarke i glibavice.
e moja naivcino, ova je gore od ovih iz SNSD-a isto kao onaj ficviric stanivukovic, seljacic i pocetnik
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako ne bude nista od nje bar je ljepsa od Željke, a Boga mi i Trebinjac je ljepši od laktašenka. A i ne priliči brate da predsjednik države bude neki seljak bez osnovne kulture, a toliko gradova i čaršija imamo, i kulturnih ljudi..
Željka nije lijepa, ali ruku na srce od ove je ljepša. Ova bljedolika muškobara je po svemu gora od Željke, pa i po izgledu. Željka ima ljepše ime, rimuje se za Komšovim, pa je bar radi tog bolja :)
Neka Dodika da vas pregazimo
Ova zena je promasaj, nema integritet uopste i nije tip za predsjednika
Dodik je mala maca za ovu.Ona javno podrzava ratne zlocince ali to odg komsijama prepostavljam a sad sto su gladni to nije bitno jbg
Hahahhaah citam komentare i nevjerujem.Prvo najgore svi komentatori ne znaju sta je rat a pišu neke patriotske komentare.Balavci molite boga da se nikad ne zarati(razmujeće ko zna šta je rat) jer vi mlade generacije ne znate ni pištolj držat a ne neko veće naoružanje.Žalosno ali istinito.
Bravo ljudino!
O prepametni bosnjaci. Za koga da glasamo? Ko vama pase? Sta mislite da nam se ukine pravo glasa?
Dobija ona ove izbore ako joj na crtu stane Dodik. Banja Luka i Bijeljina su uz nju.
Duhani li ova.
Zar ste toliko neiskusni da ste i u šali mogli pomisliti da je DNS uz vas...razočaravajuće
Kako si lijepa, najljepsa….
Ko je hebe. 4 x c = 4c
Mustafić žestoko o Izetbegoviću: On je netalentovan, nepametan i štetan za politiku Mustafić je komentarisao izjavu predsjednika SDA, koji je rekao da će "islamski svijet opet stati uz BiH ako bude trebalo"
Ja cu glasati za nju
Koga god srbi izaberu da ih predstavlja, neka mu je jasno da ljubav, snaga, patriotizam i vjera Bošnjaka, Armije BiH je VIŠESTRUKO VEĆA I JAČA, nego što je to kod srba. Ovo sve starije generacije znaju!
E sad Vukanovic neka ide samostalno za clana predjsednistva ako vec hoce pomesce ih sve!