Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzkov haver
pouzdano znam da je prije dvije godine uoči izbora Lijanović glasačima davao po 100 KM, a rodbini svojih aktivista podsticaj za poljoprivredu u iznosu od 800 km i više, iako ti ljudi nemaju ni živu kokoš. Informacija je sigurno tačna, sve se da ispitati. Za prošle izbore takodje.
Ja Zlaja sah i sin bosanaki,sam izabrao Lijanovica radi postenja,a ustase iz HSPa radi antifasistickih vrijednosti i Tita.Postim za ramazan kao pravi komunist,a Sa Dodikom dogovaram podjelu BiH.u slobodno vrijeme Hrvatima biram predstavnike i vladu.
Samo misle na svoje pozicije, pomozite i ovoj sitnoj buraniji ! Vrijeme je vise !
Mi ćemo da ispitamo sitaciju i poduzećemo mjere da spriječimo sve nezakonite radnje. A do tada kupujte domaće..
Kupuj srcem, glasaj guzicom!
pametan covjek, iskoristio poziciju da napravi reklamu za stranku na racun drzave
ne brine me pokvareno meso koliko pokvareni ljudi.
To znamo svi, al\' ne vide ambasador MajMoon i njegov majmoončić Inzko, uz asistenciju islamofašista Zlajoglua koji su čitav jedan narod izbacili iz vlasti i u nju doveli pljačkaše i atentatore Lojanoviće te sljedbenike Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP). Bošnje se tada nisu bunili i BiH se zato raspada, mislili su da će umjesto Hrvata moći imati poturičke ikebane Lojanoviće. Ko to ne vidi, slijep je kod očiju.
Kupuj kurcem
Kupuj domaće