Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi je žao što je Vikić stao na stranu čovjeka koji je glavni bos svih krimosa
Slijedeci je Fahro
sta ti znas m a j m u n e ..bas me interesuje dali bi ti imao m u d a penjati se npr na holyday i bacati snajperiste sa krova, ....de zacepi tu labrnju i ne s e r i
Ja gluposti pa nemoj stine ribe hvatati hvataj SDA KADAR ONI SU OVE I CUVALI !
Eto ovi sad nece moci na izbore...
Istok , ovi sto su saradjivali nisu nacionalno cisti ,oni su medjusobno pomijesani, ja po babu , ja po stricevima .Pravi Jugosi Pravi rodoljubi .Hihihi.Htjeli ocuvati Jugu ! Hahhaaahhaah . (Shala ,vec sam ti dao plus)
ZA VIKIĆA, MA TREBO JE U SDA \'FARAONSKO FAMILIJARNU TVOREVINU PA DA MU DAJU PENZIJU OD 300 MARAKA KAO DA JE ISPRDAK OD NARODA A NE \'SIN BOSNE\' \'GAZIJA NAD GAZIJAMA\' ŠUTITE SMRDOVI PRODANI, PRODALI STE SE ZA TIHIĆEVU AUTONOMAŠKU FAMILIJU, TREBA VAS POBJEGULJE I AUTONOMAŠE VRATITI ODAKLE SU VAS AMNESTIRALI P.O.SER.EM VAM IZDAJNIČKU SDA.
@pffff Komandant komanduje a vojnik ratuje \'kontaš\' buraz, očito da nisi upućen. To ti je isto (u fudbalu) kao da Mourinho kaze svojima u Realu \'ee sad ja ulazim umjesto npr. Ronalda da im ja pokazem. Uzmi barem neku \'brošuru\' o zadanoj temi pročitaj pa onda komentariši, a ne bubaj gluposti. Ašto se tiče njegovog stranačkog opredjeljenja, to je njegovo ustavno građansko pravo da izabere koga hoće.
Pa vidite kako Srbi i Muslimani mogu lepo sarađivati :-) Čitam spisak imena i vidim da nema problema :-) Što se ostatak naroda ne ugleda na kriminalce?
@CENTAR Hoćete ga vi dizati u nebesa, J.E.B.A.O LI VAS ON! Istina, specijalac, ostao, ofo-ono, ali zapamti da je on, kao i većina naših (već i tada) uhranjenih i pretilnih komandanata i generala (osim dudakovića i rahmetli alagića) i koji su uglavnom bili daleko od fronta i operacija, samo sjedili i komandovali, dok su ti SPECIJALCI bili oni koji su i prolijevali svoju krv u odbrani Bosne od agresora! Nikada ne mogu istim smatrati onoga koji je komandovao sa sigurne udaljenosti i ovoga koji je svoju krv davao na prvoj liniji, i to bukvalno!!!
Ima tu mnogo dobrih prijatelja naše drage SDA i došli bi da ih posjetimo ja i Suljo,ponesemo im malo halve i šerbeta ali nas strah da ne bude kakve zabune,pa da i nas ne zadrže.
ma ja sklonizte ih dok izbori ne prodju ;)
Ej ,puce puska u dolini Drima , pa najavi cuzu ,majko , Nasera i Fahrudina
Oj , Nasere ,javi se , nije puno ! Ti i ja po petne`st dana ! Fahro
Ja bi` volio prati pare !
Mafijaš br. 1 u BiH je islamofašist Zlajoglu. Otvoriš youtube i nađeš kako on i Damir Hadžić traže reket. I za to znaju svi, a ovamo se hapse kojekakvi sitni lopovčići. Naravno, postavio je kumu za tužiteljicu i ona odmah obustavila istragu, i to svi znamo. Smiješno i jadno.
prave \"lutke\" su naprimjer u Hrvatskoj-Ivo Sanader.... a ne ovi preprodavaci trave.....