Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nikakve sumnje da svi nerasvjetljeni slučajevi u BiH su djelo DRŽAVNOG TERORIZMA!!!!
Culi kako moli da ga ne ubiju a niko nista nije vidio! Mi i kad cujemo kako govno ispod nas u hali bucne ustanemo i pogledamo ga ! I
Mene nekad prepadne kad krhne ispod mene. Strah me pogledat.
A mogu misliti kad bi Bakira, Dodika i ostalu kompaniju neko roknuo, pa to bi za sat vremena nasli ubicu
Da su to uradili " teroristi " srpskohrvatska plolicija citaj SIPA davno bi razotkrili pocinioca.
Jedno je sigurno a to je da je ovo ubistvo naruceno. Od koga i zasto samo oni znaju. Ovakva ubistva u BiH su postala normalna stvar u zadnjih 20-ak. Problem je ako se ubije posten covjek. Svi misle da je radio prljave poslove pa niko i ne reaguje. Jednostavn danas mogu da ubiju najpostenijeg covjek i nikome nista. Sistem za usutkavanje ljudi na kojem bi pozavidjeli mnogi.
jebi ga u tebe sve na nacionalnoj osnovi
Jozno ga neko!
Skoro je 20 godina od smrti Joze Leutara, pa nikom ništa. Kad se hoće, nađe se. Kad se neće, nađe se, ali se šuti.
Dva inspektora federalnog MUP-a mijenjali sijalicu. I skontaju fazon, jedan stane na kancelarijsku stolicu i uhvati gore sijalicu, a drugi ga zavrti. Sjajan fazon. Prijavili patent, kontaju se obogatit.
A ovaj kaže tri i ostane gladan
Politicka ubistva nikada nece biti razjasnjena!!!!
sve se zna samo se prave ludi...zavadi pa vladaj ili ubij pa otjeraj..ima boga on zna
sta bi bilo da smo veca zemlja,90%slucajeva se nebi rijesilo ZALOSNO