Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo campara....sam si javno prozivao osmicu da je dokazano kupio diplomu a i njegovu i zeninu mu familiju koju je isti putem nepotizma bez diploma uhljebio u agenciju...sto je tesko krivicno djelo...ako pokazes svojim primjerom i izbacis prevarante iz policije...onda ti svaka ti cast...
novi lider SDA , kraj dinastije Izetbegovic
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela aaaaa.....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel moguce da je jednoglasno! Kisa sjekira ce sutra.
SDA kad daje inicijativu onda je to korisno za društvo i građane. Onda se to jednoglasno usvoji. A kad komunjarice poput vlaha igora (namjerno pišem malim slovom jer veliko nije zaslužio) predlažu inicijative onda je to populizam i razjedinjavanje u glasanju. On tim predizbornim trikom samo ustvari želi da posvađa koaliciju na nivou Kantona, da bi on opet vladao. E pa nećete bagro pedddderska
ZAPAMTITE Komunjare, nakon onog nevidjenog skandala sa ulicama u Sarajevu neka znate i ulicu masovnog ubice, zlocinca i zlikovca Tite cemo zamijeniti sa ulicom naseg heroja Izeta Nanica, a Titinu ulicu cemo dati u Ilijasu, naselje Srednje, da imate gdje ici pokloniti mu se. Nece vise biti naziva ulica po srboslovenskim fhashstima tipa Voje Kecmanovica i Cara Dusana, Vojvode Putnika. Sve cemo promijeniti ulice tih srbokomuunjarskih zlikovaca i zlocinaca.
Ono kad SDA kadar pravi reformu policije??!! Pa otvori se zemljo... Covjek dolazi iz partije protiv koje ce se voditi stotinu procesa I kao reformise policiju.
Ne smeta Ivo Andric? Saveznik Hitlera, ali smetaju bosnjacki Intelektualnci, pleme vam komuniaticko
Eto jos ce biti politicari sigurniji bravoooo....
Koga li Laze Sebe ili sebe?
Sada ne treba biti ograniceni bot i pljuvati samo zato sto je prijedlog dosao iz SDA. Cinjenica da je dobio podrsku MZ i da je jednoglasno usvojen govore mnogo. Cestitam na potezu, a sada ostaje da vidimo sta ce se zaista uraditi. Ukoliko se zaista naprave kvalitetna reforma, aferim Campara.
Ja bih jednoglasno da se popolovi broj zaposlenih politicara u drzavnim institucijama !!! Zelimo da znamo gdje idu nase pare od poreza! Zelim da vidim konkretno da se uredjuju putevi, infrastrukutra planski i da to ima smisla! Zelim bolju buducnost ovdje za sebe i ne zelim vise ijedno dodatno zaduzivanje kreditom ove drzave!!!! OVE SU STVARI KOJE ZELIM DA VIDIM OD STRANKE KOJA CE NAS VODITI U REFORME! SMANJIVANJE DRZAVNIH UHLJEBA NA BUDZETU I RACIONALNIJE TROSENJE BUDZETSKOG NOVCA!
Kae Sefik da je Novalic toliko radio za ovu drzavu ,da se on bojao za njegovo zdravlje🤣
Opa, jednoglasno! Tako opozicijo, malo radite. A ne da pricate samo kako cete rusit vlast.
Djela rezultati A ne inicijative prijedlozi sugestija
@sakeekas pa campara je zakonodavna vlast, glupane, a vlada izvrsna. Znaci, campara djeluje u vidu inicijativa, prijedloga i sugestija, koje skupstina usvojila. Znaci, djelo.
Najhrabriji borac Minhenske brigade. Na sta su Bosnje spale. Tuga.
Ovaj preuze sda
ovaj campara je ljigav nit smrdi nit mirise a za njim ostaje duboki smrad
Novi SDA lider Campara!
Predvodnik prave, nekadašnje SDA
Ma ...sprema ga SDA za BiH Predsjednistvo 2022