Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta to fali ženama ko im uskraćuje šta.
Pa et one bi ko da rade a mi im ko ne damo, haman
Apsolutno sam za jednakost spolova, predlazem da se uvede jedna smjena zena u jami Raspotocje RMU Zenica. Takodjer treba raditi na uvodjenu zena u zanimanja zidara, armiraca I montera skela jer su dosad zene bile diskriminirane po pitanju zaposlenja u ovim zanimanjima.
8 mart treba ukinut.. Jednakost je davno postignuta.. Odavno ide u suprotnom smijeru
Trebamo sad 8 mart obiljezavat ko dan muskaraca.. Da se i nama malo svak skine sa grbace sa svojim pravima 🤣
Ukinite 8.mart ako su ravnopravne nema dana žena
Za koju godinu kad bude serijat, s nostalgijom cete se sjecati ovih prava
Nece nikad biti jednake, zene su 10x superiornije od muskaraca. Pi...m sve mogu postici.
SRETAN VAM 8 MART i svi ostali DANI...❤
Dino Konaković sebe tajno snimao i objavio snimak. Sretan 8. mart.
Stvarno mi se povraća više od te priče o neravnopravnom položaju žene u društvu. To je priča isfurana prije 100 godina. Danas žene normalno rade, zarađuju, konkurišu, pozicioniraju se kao i svaki muškarac, stvar je samo ambicije i želje. Ali, sve to na stranu, svim ženama želim sretan 8 mart.
@Kremona tako je svima u realnom sektoru, muškarci ne rađaju, ali isto tako ako se razboli ne smije otići na bolovanje, jer čim se vrati noga mu je. To je do zakona i njihovih primjena a ne do ravnopravnosti. A inače živim u društvu gdje svaka žena za isti posao koji obavljaju i muškarci ide 5 godina prije u penziju. I onda čemo malo o neravnopravnosti ? Da
@Kremona mojoj supruzi se već desilo. Nakon poroda i 5 mjeseci na porodiljnom, pozvana je iz preduzeća ili na posao ili noga, tako da ja znam o čemu pričam. I nju je zakačilo to - tako nam je svima, i opet ti kažem ravnopravnost s tim nema veze već zakoni i njihova primjena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SDA, HDZ i SNSD lopovi, papčine i seljačine diskriminišu sve, pa i žene!
Ove nase zene ne razumijem nikako. Imas pravo aplicirati gdje i ja pa i kada bi radili zajedno uvijek bi ih bolje pripazili i tolerisali mnogo stvari. Biraj od uniforme do kase, jedino da uzmes jos krapmu u ruke ili se hvataj fizikanije ako vec hoces isto sve. A ovaj globalni feminizam i "prava zena" nije nista vise vec matrijarhat i tome tezite stoga nemojte prosipati pricu o nekim pravima.
Prava za sve jednaka. Ali baš jednaka. I dosta mentalnog zlostavljanja muškaraca. Al Dino. Heroj, a ne zločinac.
Oj preseravanja... Živimo u 21. veku, valjda je do sada svima jasno da su žene ravnopravne sa muškarcima. Ili možda nisu, čim moraju obilježavati praznik?
I muskarci i zene smo ista govna
Danas je rjetkost pronaci zenu, uglavnom je to u vecini slucajeva musko u tjelu zene koje se depilira po nogama i koje vise se re na usta nego na straznjicu. Pogledajte guzve u saobracaju za volanom 70% vozila su zene, da im pukne guma nebi je znale zamjeniti, noktima mogu ubiti covjeka (nisu ni one pokrivene puno bolje, slicno je to) i vecinom imaju dobra radna mjesta jer su skontale foru da budu dobre sa neizivljenim sefom koji je prije svoje zene sex imao samo u wc sa Desankom.
Pravim Zenama SRETAN 8.MART
To sve govori o neravnopravnosti, FGRoDerim. Da bi se izborile za svoja prava, neke su morale zauzeti tipični muški stav, dominantan, teritorijalan, glasan... pa ćeš onda vidjeti žene koje zastrašuju nekom silom, za volanom viču i trube, u kancelariji dignu noge na sto, potuku se ispred tramvajske. Jednostavno, nisu se znale ili mogle izboriti za prava na ženski način, jel tako, tiho, molbom i sl.
Ne cvijeće ali jedan dijamantic bi bio dovoljan e hebem ti licemjerje.