Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlije su dale TIBRI da unisti kvalitet zivota i da im ona naplati sve vezano za mjesto gdje zive. Dobili su od TIBRE klackslicu i 2 ljulje za 30 godina unistavanje zivota. Zakon o potrebnom broju besplatni parking mjesta mora biti promjenjen. To je srz problema kojom ce se gradjevinska mafija iskorijeniti. Gdje su sadrzaji za djecu od 8 do 16 godina? Nista..sarajevski begovi stidite se! Ne vidite dalje od svoga nosa.
Pa nisu sarajlije nego SDA NAJVECE ZLO ZA BIH
Samo zakonom regulisati koliko stanova toliko x2 ispod zgrade parking mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemam ništa protiv da bude ta komsija. Ali neka nadju nekog koji nije pripadnik neke stranke, vec neko ko ce stvarno znati sta radi i ko zaista gleda interese grada i građana
u sarajvu moraš za mjesto higijenicara imati clansku karticu stranke a ne kamoli za veće funkcije
Komplet promjenit izgled bascarsije, sljedit primjer Skoplja sa svojim novim trgovima i pod hitno ugasit vjecnu vatru, najveci cirkus na koji su jos pojedinci ponosni!
Gdje je urbanisticki plan grada, stoko?! Tibri i Eci to ne treba, samo sirotinji! Treba Dodik uzeti sve…
Dobra ideja ali se prvo mora obnoviti taj dio grada, mislim stvarno da proglase nacionalnim spomenikom a ono sve grafiti, odvaljene fasade, oronule zgrade itd.
Dosta Vas je više, prodali ste sve I izgradili nakaradnih zgradurina. Jel ' vas stid?! Putujete li za naše pare, da li vidite kako se vani oko nas gradi I kako se čovjek pazi?! Od Marina Dvora do Ilidže niti jednu jedinu zelenu površinu niste ostavili, sve ste skrnavili. Ne za gradnju u S.Gradu. dok od svih Vas na sceni ne dodje neko bolji!
Obustava je samo dio politicke igre porodice Markos, sa isturenim pijunim kockarim Kapidzicem
Sve druge lokacije sitne ide najatraktivnija mjesto Remiza tramvaja ovo mora branit NIP NS i SBiH imate vrjedmost od milijarde SDA i SDP bi to za sitno ispod stola da malo ućabule
Dobro propazit na SDP da nebi Remizu prodo za sitno Tibri Kantonu dobro budite pažljivi sada će se igrat igra oko Grasa olimpijske igre počinju
Remiza je naj atraktivnija lokacija u cjeloj Bih araski investitori spremni dati milijardu $ da naprave naj veći objekat u Evropi nemojte Kantonalci prodat to za sitno tipa Tibra zgradice ili nekom drugom sirotanu političkom prodajte debelo da Kanton hajruje Gras ide u Hrasnicu
Dobar je Tibra ali plaća sitno hajruje i SDA i SDP
Pustili diu u kokošinjac 😀
Vise je zloupotreba u urbanizmu i prostoru u gradu i okolini Sarajeva . Pitam se koliko ima regularni gradzevinski dozvola za objekte koji su do sada napravljeni sa kompletnom upisanom dokumentacijiom .Vecina objekata imaju samo urbanisticku dozvolu a seljak odma iznijo potporni zid do puta po nekom propisu od 3 metra pa se ti Muzafere mimoidzi tu sa autom. Velika sramota za urbanizam grada.
Ha haaaaaa! Dakle prvo ste unistili gradnjom sve od marijin dvora do ilidze a sad cete da unistite centar i stari grad.
Šta ovo klix ne objavljuje video o Sebijinoj diplomi. https://youtu.be/IbqzxUZoklA Laži se mogu objavljivati ali istina ne.
Dok je sda vladala divlja gradnja je cvjetala. Kad su izgubili vlast, onda se sjetili zakona. Kapidzic je zlo. Ali polahko, ima Svevisnji.
Ovi načelnici bi pravili nebodere i benzinske na sred carsije. I ovako se dosta toga već uništeno.
ide kvadrat na 10k