Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznad imena, prezimena, vjere, nacije, rase  seksualnog opredjeljenja itd... krije se covjek. Kad to shvatite i pocnete postovati vecina problema ce nestati. Superiornost je u covjeku, a ne imenu naciji vjeri itd... prijavljujem da me 25 g u svim segmentima ovo drustvo unistava. I velikim dijelom su uspjeli.
Mi plesemo i pare uzimamo. Zrtva prijavi naselje pa ispadne na kraju sama kriva. Ne kakite. Genetski nasilna nacija i podnevlje, koja je metastazirala u svim sferama
A šta je sa zlostavljanjem muškaraca :D
@PayPaI Džasmine....toliko da puziš i bališ za mnom po Klixu :) mora da voliš sado-mazo :P
@PayPaI Džasmine...pogodio si ga pravo :) kao prstom u rektum :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prvo sam mislio da je naslov bio “jedan miljardu ustaša” 😂😂
Kako žene i djeca nisu upoznati sa svojim pravima----o ovoj temi ja bih mogla do sutra i sutra i nedogled ,Moju tek operisanu kcer na stakama napao je komsija Bilo joj je 15 god .Otisla sam na policiju sve obisla mjesecima tamo amo i ispala najveca rospijetina,Gospodin NURIA IZ UNUTRASNJE KONTROLE MI JE POMOGAO.Zivim da tom covjeku dodjem glave sistematski, polakoKad sam uvidjela da u drzavi nema pomoci vlastitu kcer sam natjerala da zavrsi taj fax.
Poštovana gospođo, s obzirom da ova država nema sluha za takve stvari možda da neko od vaših muških ukućana "posjeti" komšiju. Ako nemate muškarca u kući, onda imate soluciju da nekoga zamolite ili platite u krajnjem slučaju. P. S. "Posjeta" znači da komšija završi na cum-u i da do kraja života ima poteškoće pri hranjenju 😉