Dodik nakon susreta sa Ashton
0
"Jedna adresa u BiH ne znači centralizaciju"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha vidi Laktasenjka a mace sto se privukla. Dobices ti od sake do lakta. Valjda si toga i svjestan pa ti i ime takvo. Ha ha Pukla te dama po usima maco .....mac .........mac
Svaka cast gospodji baronesi ! Vidi se ko je macak a ko misevi. Izjave same govore ko je dobio po guzici. hehehe... jasta, nego JEDINSTVENA drzava i jedna adresa. Svaka cast gospodji baronesi i gospodinu Ashdown-u !
Soroš, Brezezinski & co.
Adresa Sarajevo glavni grad BIH ! : ) Skontat ce dodo kad tad
Maestralno kao i obično. Zna li se ko su mu savjetnici ?
mile legendo svih krkana svijeta, pa zar si smjeo doći u teheran? pogledaj kralja što se raspištoljio, još malo pa će sam sebi uvaliti koljeno u usta, a tek taj dubokoumni pogled, ne znaš jel sere il napreže vijuge. fotka mu je original, ne bi mu ni fahrudin radončić bolju stavio. ipak ima jedan sitni nedostatak, ne vrti mile mobitel po rukama, ono za ćoškiće, ko papci kad sjednu u kafanu pa vrte kutiju marlbora. lele kuku!!!
\"Raduje me činjenica koju sam od nje čuo da za viznu liberalizaciju BiH neće biti dodatnih uslova i da je možemo očekivati u ovom vremenu BEZ OBZIRA NA NEKE U BiH koji se zalažu da ne dođe do vizne liberalizacije\", rekao je Dodik. Eto bas zbog toga, jer on blati druge zato sto mi nismo jos uvjek nismo dobili sengen vize. A njegovi seljaci po parlamentima blokiraju sve sta mogu...samo radi toga, zato sto hoce da medunarodnoj zajednici pokaze, da eto nekoristi nista drzavni nivo vlade. Jeli se ti namjerno pravis glup?)))
bali bali bali bali bari bari bari bari kari kari kari kari pari pari pari pari sebi dodik bosanske pare i privilegije, dok je bosna i hercegovina u ovakvoj situaciji njemu prilicno i vise u licni interes...
A šta je Dodik u ovom kratkom teksu loše rekao? Meni se čini da pola ovih \"komentatora\" samo čeka ključne riječi kako bi površno i nacionalistički izbacili poganluk iz sebe ( po uzoru na sabraću iz drfugih nacionalističko-glupavih tabora) i gdje pljuvanje postaje smisao samom sebi. Dodik je nacionalista i kreten i to nije sporno, ali u ovom slučaju su nacionalisti i kreteni oni koji se brecaju na njegovu kratku i površnu izjavu da do vizne liberalizacije treba doći i da se stanje prikazuje gorim nego što jeste. Veći neprijatelji dobrobiti bosanskog čovjeka, u ovom trenutku, je ono sranje od nevladinog sektora, koji u želji da priskrbe još nešto para za beskorisne projekte na kojima će parazitirati, rade na štetu Bosanaca.
VOLIO BI TE IZUDARAT NEGO SE HLJEBA NAJEST
Hajde dodo sad ti kao sve funcionise a kad je bilo pitanje optuznice protiv tebe nije valjalo ni tuzilastvo, ni policija, cak si pricao da vojsku vratis na entitetski nivo. Pa koliko puta si tek spomijao Ustavni sud... U RS- svom narodu pricas jednu pricu a medjunarodnim zvanicnicima se uvlacis lagano u guzu. Neznas vise sam sta pricas, i sta si rekao jucer a sta trebas da kazes danas.
Vidi Dode sto se pripitomio! Hahaha..
@me......jeste cobane sve vam bas dobro funkcionira..........mozda tim cobanima sto vas pljackaju.........inace tonete iz dana u dan.......firma za firmom.....strajk za strajkom........a oni kupuju firme po majcici......vile.......a vama sve funkcionira.........aha.......uskoro bi mogli i bez blentiteta ostati koliko vam sve dobro funkcionira sumnjak !!!!!
@minhen......cuj bosnje bi trebalo da bude kao neka uvreda za nas.....pa glupa sumska seljacino bosnjak.....tj bosanac si i ti.......tu u minhenu gdje vjerovatno i zivis.......za nijemce si iz bosne....tj bosanac moronu.......a sto se tice laganja pa u tome vama sumnjacima genocidnim nema premca........zato sto lazete ...i.radite to sto radite........cijeli svijet upire prstom u vas medzedi a ne na nas.......
Dodo ima li vitanlnog narodnog interesa kada ga suprotstvimo sa Vitalnim nacionalnim interesom i još jedno pitanje Jesu li etničke manjine isto što i Nacionalne manjine