Đukanović u Predsjedništvu BiH
0
"Jedinstvena BIH je uslov za stabilnost regije"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne reaguje na ovakve rasisticke komentare koje pisu genocidasi iz genocidne tvorevine? RSPower 23.02.2010. u 01:42 Ne znam samo sto se Covic zadovoljava trecim entitetom? Vrijeme da se Srbi i Hrvati ujedine i onda stvarno izvrse genocid nad poturicama, jer druge nema. Treba gamad potamaniti i dosta vise prijetnje islamske republike u sred Evrope, dosta Vehabija-kratkohlaca i ostalih zaostalih majmuna. @RSPower 23.02.2010. u 14:38 Povijesno gledano bi to bilo pravedno rijesenje, medjutim trenutno je neizvodivo. Zato HB i RS naprijed, a nek se m.u.n.g.o.s.i multipliciraju ali i sami hrane svoje potomstvo u svom r.e.z.e.r.v.a.t.u.
Kuda ide droga iz Turske? Oni kazu da im je procjena da zaplijene oko 20% droge, al sta vrijedi, kazu, kad Bugari pustaju sve!!! Kad se zna da je na Kosovu to stari zanat, dobre veze sa turskom i da drze te kamione i transport(tako se prica), onda nije tesko zakljuciti ko je njihov najbolji partner za transport droge sa Kosova dalje u Evropu!!! Milo!!!
Da se pred natom setaju naoruzane do zuba bande i puni love i oruzja(???)!!! Djah Makedonija, djah Kosovo, djah Crna Gora, djah Srbija...u Makedoniji okacili albansku zastavu na stap i pucaju okolo, naoruzani bolje nego bilo koja vojska??? Boze sacuvaj i zakloni!!! Bezakonje do neba!!!
Jel ko gledao onaj italijanski dokumenatarac sinoc na RTS-u? Strasno!!! Strasno sta se desava, sve od Afganistana pa do Evrope, preko Irana, Turske, Bugarske, Makedonije, Kosova, potom onaj UCK na Kosovu, kao, sve oni nisu, a puni oruzja i love od droge, sami izvjestilac se pita kako je moguce da se sve to desava pred nosom Nato vojnika!!! Strasno, strasno, strasno!!! Samo Kosovo izgradili 280 dzamija u zadnjih par godina, sve se radikalizovalo, a sve finansira saudi arabija i neke nazovi privatne humanitarne organizacije, navodne, naravno.
montenegro je goli pistolj krimi banana drzavica karina malena
ja nisam cuo za to bogastvo Crne Gore A I AKO GA IMA SVE JE OD CIGARA I DROGE KOJA JE PROSVERCANA-POGLEDAJ KAKO MILO CUVA OVE SARICE I NJIHOVE JATAKE A OTKRIVA SE KAKVI SU KRIMINALCI U PITANJU-POVEZLI DVE TONE DROGE I TI STO SE HVALIS MILOMZNAS KOLIKO BI DJECE OMLADINE I NEDUZNOGA SVIJETA UMRLO OD TE TOLIKE DROGE-ZIVI BILI PA VIDJELI GDJECE MILO DA ZAVRSI
@minhen ... ne rise ocat ! JA MILO DJUKANOVIC sam napravio nezavisnu CRNU GORU . MOJA CRNA GORA je 5000000 puta razvijenija od tvoje BIH ( valjda znas o cemu govorim) a ti MINHENU sa svojim pravilom TRI U JEDAN (3 in 1) mozes samo da se pusis :D Crna Gora je najstabilnija i najprosperitetnija zemlja u regiji ... Mozes samo MILI DA POVUCES DJUKU ! I da CRNA GORA IMA HRPU LOVEEEE :D SAMO U BUDVI IMA PREKO 400 MILIONERA klocu dragi :D
naj zanimljivija pojava koja svakome realnome pada u oci je da naj veci seceseonisti kao sto su Mesic i ovaj lopov DJUKANOVIC se zalazu za neku cjelovitu drzavu-e stvarno je jadno ako njih neko smatra ozbiljno i njihove pokusaje da se zalazu za neku drzavu dok su svoje rasturali tako efektno i kao sada dosli podrzavati Bosnu