Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jos nesto i SRBI i HRVATI ce biti manjina za 50 god jer manje prave djecu nismo im mi BOSNJACI krivi sto nemogu,ne dize im se.Jedino opet mozete nas zaustaviti genocidom,ali tesko da mozete ponoviti.
Kava ujedinjenja,u Bosni da postoji jedan narod on bi se opet podjelio jer smo kostutivno glupi.Ljudi zive rade Ekonomiju dizu da mogu ziviti hoodati po svijetu,a mi djelimo mirimo nako vako.Ja sam bosnjak i drago mi je sto se HDZ ujedinjuje.Svatite da je nama ziviti u BOSNI,a te teritorije idu u EU za 15 god.
ERO 06.07.2009. u 00:44 JEDINSTVENI HDZ-DA ZAUVJEK JEDINSTVENA BIH- NIKAD Hajde ERO reci po kojoj crti bi ti dijelio BiH,da i mi znamo. Mislim da netražim puno,samo budi konkretan.
sapunica, sad ce romanticno da se udruze i da fingiraju da se nesto desava a u biti suplja ko i do sada. Bio je ujedinjen 15 godina pa nikakve fajde za rvate..zbili se u rezervate
Hm=hidrant, mali iskompleksirani mišu. Dođi u hrvatsku hercegovinu da ti nešto pokažemo. ^^ ;)))
Pa bili su i Srbi konstitutivni u Hrvatskoj, ap im je Franjo ukinuo taj status novim Ustavom ! Tako ce i Hrvati proci, jer ako su mogli oni to uraditi Srbima, tj izbaciti ih iz Ustava kao konstitutivan narod u Hrvatskoj, onda i BiH ima pravo da to isto uradi Hrvatima !
ZATO STO JE BIH HRVATSKOG TERRITORIJA I UVIJEK BILA VEC OD 7 STOLJECE
JEDINSTVENI HDZ-DA ZAUVJEK JEDINSTVENA BIH- NIKAD
zato majmune sto je Hrvatska drzava hrvatskog naroda i ostalih manjina a bosna je po ustavu i od davnina drzava njena tri konstitutivna i jednakopravna naroda. pokusajte da promjenite ustav i da to promjenite pa cemo vidjeti sta ce se desiti. mi Hrvati jedva cekamo, nama je u tom slucaju dosta i 15% teritorija mada kontrolisemo preko 25% pa ti sad kontaj yebem te pametna.
\"Dojučerašnji predsjednik HDZ Hrvatske Ivo Sanader na Saboru je upozorio da BiH neće opstati bez Hrvata i pozvao na ujedinjenje dvije stranke.\" Pa evo ima ih 7% i sta ima veze i ako ih bude 6,5,4,3,2,1,0% Ako ste vi mogli svesti Srbe u Hrvatskoj sa 15% na 3% a idalje postojite kao drzava, zasto onda ne bi bilo BiH bez Hrvata?