Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako moze jedan salkic iz SDA da ima 44 savjetnika kao Alibaba i 40 razbojnika zasto ne bi i ovoga savjetovao jedan penzioner?
@Kalambur2 eh eto ne moze, za litijske žuljeve i genocidase ne moze.
Svaki dan novi apsurd ispliva,a mi gubavci ćutimo i blijedo gledamo,čitamo.Dobijamo dijabetes,visok pritisak,infarkt,moždani udar,privatnici nama i našoj djeci na poslu jedu džigare za 600-700 KM,grcamo u kreditima bez kojih ne možemo priuštiti ni dostojan godišnji odmor itd.U nama je problem definitivno,mentalitet i karakter nam je ispod nule,stidim se više sebe samog šta smo sebi dozvolili.
Penzio er ima penziju i uz to radi i zauzima mjesto nekome ko nema NISTA! Pa sram neka vas bude, nije cudo sto bjezi odavde ko god moze!
Sto prije zamrznuti odnose sa srbijom i podignuti medjunarodnu tuzbu protiv drzave srbije zbog kidnapovanja civilnih lica drzavljana Bosne i Hercegovine!!!
@Mustione slucaj Mujanovic ne smije se ponoviti u protivnom mora se pod hitno uvesti reciprocitet!!!
@Mustione moras preko Bakira mrtvog preci prvo, tako je reko, nece biti nista sto BEG ne zacrta...
Važno je da je ministar mlad, a svi oko njega mogu biti metuzalemi!
Sve su pokrali u Bosni i sad na redu i dijasporu koju su otjerali: Prema saznanju banjalučkog portala Capital, Vlada Republike Srpske sprema kampanju “Za našu Srpsku”, sa fokusom na biznismene i građane koji rade u inostranstvu, a od kojih očekuje da napune Kompenzacioni fond Republike Srpske. Plan je probuditi emocije i ponovo zaigrati na kartu „patriotizma i rodoljublja“.
Napunice moj qurac...nema punjenja bez MMF-a...
Kae savjetovo ga taj penzioMer savjetnik da idje na onu korona party sa halkanom beslicem i ostalom ekipom jhahahahah
Zar ovaj nije dobio nogu? Eee, braćo Srbi, ala vas Dodik dere! Vi ste izgleda stekli imunitet na razum. I to imunitet stada.
Najnesposobniji ministar u istoriji drzave BiH. On i Tegeltija. Dodikovi igraci.
Prosjek godina političara u BiH je 66 godina. Starci nas vode a trabunjaju nam o "prilikama za mlade".
pa covjeku trebaju savjeti kako i koliko dati baksisa, na corona party, kako izbjeci polaganje cvijeca kandilima u lukavici, sve to kosta.