Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt pa hoće li kod nas ikad-ikad početi da se cijeni kad neko dobro radi svoj posao?!?
Nece
Nece, kod nas se sposobni satru odmah
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Strašno. Predavao je mom sinu, vrhunski stručnjak, pedagog... Od "suhoparne" geografije napravio učenicima zanimljiv i dopadljiv predmet. Pa tog direktora treba u Jagomir smjestiti.
Vedran Zubić, lažov, nadigo frku bez osnove, ima pratitelja koji ne misle glavom nego padaju na šuplju, Tzv Njegova Malenkosti - treba mu psihološko promatranje, voli da izokrene sve u svoju samo promociju i korist, krevelji se ko blesav, slaže glupe grimase. I to je najbolji??? Grli učenice stalno, govori im ljubavi. nije on neposredan, on je pedofil, bolesnik!!!!
Bookiru ne trebaju pametni ni inovativni, samo mutavi i namrgođeni čobani
matereščina mu radila u osnovnoj školi... vazda je bila odvratna
dolijao konačno .. odzvonilo i njemu ..
još mu samo treba titula prekvalificiran
Ima li šanse da klix za promjenu, nešto uradi kako treba i da čestim člancima o ovom čovjeku nekako potakne situaciju da se nadje rješenje za ovog profesora. Malo je takvih i treba mu pomoći.
E moj profa, pa šta ti hoćeš? Može li ti neko roditi učenike ako ih nema? Šta pomagaš, imaš posao, otići ćeš u drugu školu i nadopuniti normu. Jesi li se ikad zapitao kako je tvojim kolegama po manjim gradovima, koji već godinama kupe norme u 4, 5 ili više škola da bi imali normu? Niko se od njih ne žali, nego zahvaljuje bogu što ima. Nisi baš fer ni ti.
Samo ukucajte ime "uvaženog" direktora ove škole "Enver Ahmetspahić" i sve će vam jasno biti. Bitno je da gospodin ima svaki dan novca za žestinu, a za školu i osoblje ga boli neka stvar. Lp i potpuna podrška omiljenom profi Vedranu. ❤
Za ovog poštenog i školovanog za tu poziciju nema posla al zato ima za onu pokrivenu Samru iz SDA posla preko štele svugdje i sve u ime Vjere, Fujjjj gadite mi se..........
Samo ih tuzi i po kom kriteriju su ti to napravili.Jedino tako ces uspjet i nemoj se dvoumiti.Bagra je to bjelosvjetska.Najbolji profa i 20 god staza.Znam ih puno koji su ih dobili na sudu.
Onlinepeticija.com/podrska_profesoru_vedranu_zubicu
Podrzite profesora na online peticiji.
jaštaču
Vedrane šta ćeš u Sarajevu? Pusti da izumre tih 5% drugih nacija ili miješanih brakova. Bježi iz Kandahara...
nije Dobrinjska gimnazija nego Gimnazija Dobrinja
cuj jedan od najbolji, lik meni predavao i svaki odmor se grlio s ucenicama po hodniku, svaku zvao: ljubavi, i pokusavao biti smiesan