Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvazena ministrice. Kako smijesno zvuci ovaj epitet uvazena. Jedino si ti uvazen, a evo koliko vidim i bivsi rektor koji je zaposljavao najbolje studente.
Rektor Škrijelj ne bi trebao biti uvažen. Ima puno afera vezanih za njega, a dovoljno govori činjenica da je u SDA. Admir Greljo sigurno ne prati politiku da bi znao takve stvari, zato i jest normalan i svaka mu čast na ovoj reakciji.
Ne znači ako je SDA automatski da ne valja, koliko ih ima i u drugim strankama a nisu nizašta. Ako ima neke druge aferime OK, ali samo pripadanje nekoj stranci ništa ne potvrđuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne šalje ministrica nikakvu poruku mladim naučnicima Admire...već se uvlači Baketu...
pa gdje si ti kikice, 100god? :)
@KSAhunter ciao Hunteru....:-)))) malo me nema pa me zatim ima...:-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Dilberovička nezna kud je pošla gdje je sada i dokle će stići. Plavuša - ista kao crnka Karolina ( papanka iz Centra - SDA-a)!
jarane bitniji je travnik,kiseljak,ceps,
Kakvu ce poruku slati nego onu dobro poznatu ,nema veze sto ste sposobni,niste podobni.
Nažalost, za ovakve kao što je Greljo, niko u BiH ne želi da čuje, zato što je mlad, uspješan, te željan novih znanja. Svaka ti čast, momčino!!
E moj Greljo kome pises, nekoj polupismenoj clanici neke od stranaka koja je fotelju zakucila stranacki i koja je vjerovatno fakultet zavrsila ili mozda i nije na jednoj od mnogobrojnih krivina sirom BIH, naravno privatnom. I ona ce razumjeti sto joj pises, ne Greljo ona se i ne trudi nista da razumije niti ista svojom glavom razmislja ona je samo vojnik svoje stranke ili svog etnosa.
DRAGI GRELJO,,,NISI PODOBNO STRANACKI POTKOVAN,,,NISI BABINO DIJETE,NERADI TI TATA U VLADI,PREDSJEDNISTVU,,,TAKO DA SE OVOJ NEZNALICI KOJA JE STRANACKI PODOBNA,PESPOTREBNO OBRACAS,,
Joj cirkusa majko mila 😂 Do juce Sema ko bijeli medvijed bila zasticena 😂😂😂
http://www.avaz.ba/clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj?url=clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj hahahhahaHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
http://www.avaz.ba/clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj?url=clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj hahahhahaHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
http://www.avaz.ba/clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj?url=clanak/164958/sda-ov-dzet-set-skijao-u-svicarskoj hahahhahaHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
Uvazena, yebo Vam pass matter!!!
BOSNA SEMU TREBA ZABRANITI U BH
Smetljarska SDA radi po diktatu smrdljivih turaka
Živimo u diktaturi nepismenosti momčino, suviše si pismen da bi uspio ovdje. Nego put pod noge pa negdje gdje će te cijeniti! I srećno ti bilo!
Važi i za ovu djecu, i sve pismene.
Vi nepismeni glasajte SDA oni ce vas opismenit kad zavrse sa pljackom i arapizacijom BIH.@Parazit
Kako mi Klix izbrisa komentar da je ovo g...vno od države i da smo mi gov..na od nacija. Istina boli ali je takva kakva je.