Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je zato što je Bakirov SDA u skupštini eresa glasao za SNSDove delgate u Domu Naroda na državnom nivou. Zato što je Bakir IZDAJNIK KOJI RADI PROTIV BOSNE (kao i njegov otac izdajnik alija). Sjeme vam se zatrlo!!!
Neće valjda glasati protiv većinske volje naroda manjeg entiteta?
Dom naroda može Predsjedništvo raspustiti preglasavanjem, a Dodik u vezi s tim se ne može pozvati na vitalni interes. Ako je Dom naroda problem, lako se može napraviti novi u kojem će SDS i PDP imati 2 delegata, a ne 1 kao sad. Ovdje se sastav Doma naroda predstavlja kao nešto što je nerješiv problem. A nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je taj SDA patriotizam kad durektno u ruke daju COVICU I DODIKU vlast u ruke a imali su priliku da izaberu nekog iz SDPa. Nije ni cudo sto SDP nece ni da cuje za SDA. SDA mogli ste kupiti DF I SBB ali ne mozete ciravu BOSNU. Bosnu su odbranili svi gradjani a ne samo clanovi SDA stranke.
..jednostavno je..bakir zeli da mostarizuje citavu drzavu...odnosno da sve zablokira jer je on trenutno na vlasti...15 godina u mostaru nema izbora ..sda i hdz su podjelili funkcije i nemaju nikakve odgovornosti niti revizija budzeta..samo se trosi....zasto bi dodik pristao na to kad je dodik apsolutni pobjednik izbora???...dodik ce blokirati sve zajednicke organe dok se ne implementiraju izborni rezultati..jer to je sasvim normalno...dosta je bili bakirove samovolje i bahatosti...
smrt svim genocidnim kopilad i oni sto smatraju da genocitet treba da postoji od srca hebem imm majkuuu
ne lupetajte, u domu naroda moraju odluke da potvrde 2/3 srpskih, hrvatskih i "bosnjoockih" delegata... O kakvoj vecini ovi novinari lupetaju?! Znaci, od 5 srpskih delegata 3 mogu blokirati svaki zakon, a SNSD ih ima 4... Sto duze traje blokada prije ce se raspasti ovaj protektorat, zato izdrsi bookire!!!
Pa zar nije Bakir predao to famozno četvrto mjesto u domu naroda SNSDu?
A ja mislio da ce Komsic sve rijesiti......da se njegovim izborom HDZ-a nece nista pitati MA HAJTE MOLIM VAS
jednostavno je..bakir zeli da mostarizuje citavu drzavu...odnosno da sve zablokira jer je on trenutno na vlasti...15 godina u mostaru nema izbora ..sda i hdz su podjelili funkcije i nemaju nikakve odgovornosti niti revizija budzeta..samo se trosi....zasto bi dodik pristao na to kad je dodik apsolutni pobjednik izbora???...dodik ce blokirati sve zajednicke organe dok se ne implementiraju izborni rezultati..jer to je sasvim normalno...dosta je bili bakirove samovolje i bahatosti...
Ovdje ne mozes razlikovati crvenu pogan od cetalja. Isto misle,peta kolona dismani i jedni i drugi.
Daaaaa
ovi iz SDA nisu ni izdajnici, ni prodane duše nego obične nezainteresovane seljačke budaletine koje su dobile mandat a ne ide im ni najdnostavnija matematika kad je politika u pitanju.
Pobogu novinaru dragi pa gledas li ti dok kucas tekst...sest stamparskih gresaka si napravio.
Nije to nista za klix😅
Jqa koje sranje se narudu nutka konzumaciju.
Naord uvijek isto bira, vlada uvijek isto svira..
Ma sa ovakvim strankama BiH je JEDINSTVENA zemlja u SVIJETU !!! Samo u BiH izbori traju pune 4 godine !!!
Placeni clanak...i 3 Dodikove ruke su dovoljne za blokadu,kao sto se vec radili...aSDP je vec odavno se sveo na sarajevsku stranku a i ovdje propadaju sve vise
Mamicu vam vašu.... samo kalkulišete za svoje guzice a uzimate pare kao da nešto radite. J..o vas kongres SDA... šta ima narod od toga.
Bakir legenda, uvijek prileti pomoci HDZ-u i SNSD-u!!! Svaka cast!!!