Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj "bez naglih promjena", pa 26 godina zivimo u ovom sra.nju kakve nagle promjene, koliko treba proci, 50, jer ovi se ovdje nikad nece dogovoriti a to nije ni moguce
Naravno, sada cu dobiti minuse od UZP ljubitelja kojih je ovaj portal prepun jer sam im objasnio da gospodin Blinken ne podrzava profasisticke stavove o fasistickom izbornom zakonu. Sve jasno dalje mozete vidjeti na Istraga.ba.
Sto smo ratovali, sto je alija ucveo nenaoruzan narod u rat ako je potpisao Deyton, nudilo mu se vise prije rata, umjesto da ziviom sa srbima bez mrznje mi zivimo pored srba i mrzimo jedni druge, ko nije shvatio sta je SDA uradila svom narodu radi licni interesa ne zasluzuje ni bolju buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jes ga zavuko bosnjama
Ma evo ja kao Bošnjak predlažem podjelu Bosne. Mislim da će svima biti bolje.
Bosna ide sa Turskom i Rusijom. Ujke ćemo majorizirati.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ukratko boli koga za nama.. nego dok se moze pasos u ruke i vani nece ovdje nikad biti dobro.. sto prije shvatimo to bolje po nas, samo budale se zaludjuju nekim patriotizmom i nadom u bolje sutra..sve ovo treba uzorati i kakve stoke dovesti na ispasu..
Alija je poveo goloruki narod i organizovao otpor pred agresijom. A i za ovaj Deyton je moralo krv proliti mnogo hrabrih boraca ARBiH i drugih patriota. To sto dusmani od naseg hrabrog otpora i pobjede u ratu, koja nije mogla biti potpuna zbog pritiska Amerike da se stane pred Banja Lukom, pokusava napraviti nesto ruzno je specijalni rat.
Ne kontam što se narod loži da će ovaj deduka nešto rješavati?
Prestanite očekivati da će neko drugi doći da nas spasi i preuzmite odgovornost za svoje živote!!!
Da se smanji obim korupcije a ne da se korupcija ukine i kažnjava ... promjene IZNUTRA. E sad, ako ne bude išlo ka promjenama svi će tonuti i dalje sem Hrvata koji imaju putovnice EU kao rez. varijantu za rješavanje svoje egzistencije. Ostali ako ne dođu pameti crći će ko pilići kad ih vrućina i smrad uguši. Sami u svojim gov...n..ima.
Pa šta DŽAFEROVIĆ ONDA KOMENTARIŠE DA JE TO PISMO DOKAZ DA JE SAD PRIJATELJ BIH, NE ZNA NI ON IZGLEDA SAMO PALAMUDI PRAŠINU
Mošnje na haparatima
Pa samo su budale mogli i misliti da će Bajden ovdje napraviti revoluciju, ovi SDA su to ponavljali jer hoće da nekog uvjere da će neko za njih nešto uraditi a što oni nemaju muda a prodaju maglu narodu. Sve ostaje isto, znači big shit. Ameri će zavaliti BIH u novo sranje a bavit će se ko fol nekim reformicama i projektima za svoje guzice u ambasadi i usaid-u, još jedno 30 godina.
Prvo parfem onda sapun
Haman ništa od Bidena. Evropa je svakako u rasulu. Ma idemo s Rusijom i Turskom.
nama ne moze pomoci Biden,Merkl,Berlusconi,Gadafi,Boris Jelcin,Kraljica Elizabeta,Gandi,Mubarak, Margaret Tacer,Nelson Mandela itd Sve dok mi kao narod Biramo ove koje Biramo zadnjih 25 godina i sve dok smo mi ovakva pogan kad pored Kontenjera i Deponija Smece istresamo u Rijeke,Potoke Livade itd Sve je do Naroda !
Jedino ko je to sve ocekivao od Bidena su Reuf Bajrovic i njegovih 20 pratitelja na tviteru
Nema nama pomoci i Bog je digo ruke od nas
B.k svjet za nama. Tako vam je ili zivite ili krepajte al zajedno. Da je Bakreni potomak srpski pokazao je sam svoj poraz i komplet Bih prikazuje kao uspjeh. Vise nas je umrlo od korone nego sto je poginulo u svim akcijama 92-95, bez ulice nema ovdje hajra.
Ma sta ce taj glupi Amer pisat, on pojma nema. Sad ce njemu Zelja slozit jedan nonpaper da mu ocita bukvicu. Cuj nece Biden doc i rastjerat Hrvate i Srbe iz njihove drzave, danas stvarno ni nakoga ne mozes racunat.