Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Markice nisu potrosili, sve same donacije. svaka cast nemamm nista protiv, ali su svjetski papci ispali zbog 6 od aprila.
Jos je bolje radnike prisiliti da rade dzaba. Ma sta dzaba, ima jos da plate sto rade. I topli obrok treba. Mislim treba da pripreme topli obrok svima koji se sveraju u vozilima.
*bem im prostacku politiku, rukovodstvo i sve ostalo. seljačine, neobrijane i neuredne, od vozača pa dalje. koliko plaćamo za karte, a tretiraju nas kao stoku. da li ćemo idoživjeti dan kad će se krajnji potrošači (ne samo u GRASU, već i na *benoj pijaci) tretirati kao dolikuje? da ne govorimo o propuštenim vožnjama i pokvarenim vozilima. treba njima navaliti jaku konkurenciju pa bi se popravili. baš kao što se desilo sa sarajevo taxijem.
Ha_hu...odakle tolika naivnost? Imaš li pojma koliko je taj famozni GRAS do sad dobio novca? A njihovih izvinjenja je na vrh glave. Kad je slijdeći štrajk? Misliš li da će se nešto promijeniti? Čuj traže zaštitu kontrolora i vozača?! Pa gdje im je maskirano obezbjeđenje? Dok ne bude konkurencije oni će moći raditi šta hoće. A o vladi Kantona nema se šta novo reći.
ddddd
vozac komercijale ima platu 1200km doktor ima platu 1300km
ajd sad pljujte po njima!!! Svaka cast GRAS-u mada jeste ruzan nacin tako \"izlevatit\" gradjane ali to je i najjace oruzje Dobit ce ljudi platu i nova vozila wiiiiiiiiii ...i svi imamo korist od toga