Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su javne licnosti nema sta... ne zna se ko je poznatiji
Pederski lobi jeste jak i solventan, ali nisu ni svi potkupljivi, ni budale da se stave u sluzbu mjihovih interesa.
Sve bolesni kadar Nase Stranke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja samo ne znam da li ce narod izac da vas bije il da vam se pridruzi ? Kakav je to ponos ? Ponos da mi djetetu prikazujes kako je to normalno , fuj , nije opredjeljenje nego bolest !!! I NEMOJ MI TU BOLEST DA PREDSTAVLJAS DA JE NORMALNA JER NIJE I AKO JE ZA NEKOG NORMALNO U SVOJA 4 ZIDA SIRI 😠😠😠😠
@ZarasleSuStazeMoje ako je bolest, koji lijek ti predlažeš?
koliko znam najbolji domaći lijek na ovom prostorima za sve je "dobar krac", a onda ti opet na isto dođe...
Zašto se ovaj defile pedera i lezbijki zove povorkom ponosa
SVI PAPCI ,PRIMITIVCI VJERSKE UBLEHE TREBA DA SHVATE DA JE 2019 A NE 1819 I DA PRESTANU PISATI GLUPOSTI I PRAVITI OD SEBE BUDALE ILI RUSE!
A ebem ti ovu demokratiju,jos treba da usvojite legalizaciju sa zivotinjama kao sto je to normalno na zapadu.Osamdesetih godina homici nisu smjeli da se pojave ne samo od zakona nego od naroda.Narode, izaci na povorku ali sa palijama i namlatiti dubrad i one koi ih podrzavaju.
Neka se sexa ko sa kim hoće u svojoj spavaćoj sobi kako to rade ko kome lmeće itd itd me stvarno ne interesuje ali svaki vid promocije i advertajzinga pederluka setajuci se po ulicama i glumeci da je to sve uredu i ok je za osudu.Opet kažem ko sa kim na koji način itd itd u svoje spavaćoj sobi me ne interesuje i nemam ništa protiv ali širiti pederluka setajuci ulicama grada nije uredu.
https://youtu.be/aO-TlbBrcB0 Ja sam mislio da pederluka ima samo kod vlaha ...
to sto neko voli ljude istog spola moze imati bez ikakve parade bez ikakve neke hampe zato ih ne podrzava niko na svijetu svi mi vidimo parade te ponosa cim se zavrsi ba ljudi ih pljuju da to zadrze za sebe bilo bi im bolje
Tobejarabi za ove bolesne a i one pola bolesne sto ih podrzavaju
Pa hrkljuš i PU !!
Jakih mi licnosti u pm. Pederska posla.
pišam ih usta
Kako će hin vehabije kamenovat
Roraši i lizalice uskoro na ulicama!
Pogledaj samo te likove.Kobasičari i filovane paprike.FMVJNIN
Svaki od "Javne ličnosti" izace zato sto imaju koristi ili zbog straha da izgube poziciju koja ih hrani, j363s principe kada je para u pitanje.
Pederska posla