Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad Živku lagumdžija reće Ante...
Budimire jako dobro je poznato gdje je tvoje mjesto,to sto te stite tvoji ublehasi iz SDA,nece ni to dovijeka.Vidimo te uskorao iza resetaka.
Sto ne mogu ovog Budimira,pa samo da hoce vise zatvora zaglaviti,jer ovakav covjek ne zasluzuje da bude na slobodi i jos da nam na bilo koji nacin vodi drzavu.
Budimir poceo iskakati na svakom koraku ...
Nemojte tako Budimir je osnovao svoju stranku jer zeli dobro ovoj zemlji, nema tu nikakvih skrivenih interesa, samo dobro za gradjane cijele BiH, a i sire boga mi jer on ima toliko srca da bi cijeli Balkan mogao stati u njega...Na ranu ga priviti kako je dobar eto.
Stranka placenih pomirenja!
Čiji si ti Budimire: "Babin!", sve sam rekao..