Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prde bosna u čabar ojhaaaaaaa
Slažem se, ovi što su prodali vjeru za večeru i prešli na islam trebaju proći kako zaslužuju. Sve se plaća...
IZDAJNICI od sveg srca zelim da vam porodicna stabla nestaju na vase oci i sve novce sto ste nam pokrali zelim vam da na doktore potrosite. Mi moji dragi gradjani sami smo krivi sto su nas izabrani kriminalci doveli u sunovrat, ZATO DIZITE SVOJE GUZICE DRAGI MOJI GRADJANI OVE NAM LIJEPE DOMOVINE PA DA TJERAMO BANDU IZ VLADE JER DRUGE NAM NEMA...
Dobro vam je Rašo rekao, bolje bi bilo da ste poslušali njega nego Alju. Sad, ko vas *ebe.
ISTORIJA SE PONAVLJA!!!!! \"Ovo je ona ista autostrada pakla i stradanja kojom su pošle Slovenija i Hrvatska. Nemojte da mislite da Bosnu i Hercegovinu nečete odvući u pakao, a muslimanski narod možda u nestanak.....\" Koliko god izgledalo čudno zašto su prijetnje durmitorskog krvnika upučene muslimanima u BiH prvo što mi je naumpalo čitajući po net-u o svim skrivenim opasnostima usvajanja amandmana na distrikt Brčko, možda i ne treba da čudi jer smo mi očito prilično neosvješćen narod koji brzo zaboravlja svoju ne tako davnu istoriju koja je puna prolivene Bošnjačke krvi. Krvi naših očeva, braće, sestara, djece, rodbine. Zar je moguče da ćemo sve baciti pod noge i nakon svega podpisati sopstvenu samoizdaju, kapitulaciju, nestanak. Bošnjaci su dovoljno jaki da ne mogu nestati, niti ih iko može uništiti, ili poraziti na bilo koji način, ali samo pod uslovom ako imamo svoju DRŽAVU, inaće nam se proriće sudbina Palestinaca ili Kurda.
Uvijek nas moze spasiti ako deset hiljada ljudi dodje pred skupstinu kada se izdajnci skupe u skupstini da usvoje amandman.
senad reko\' da ne valja amandma :D
gotovo je
Znači danas dušmani sahranjuju Bosnu...