Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Kreševu je proslava na novouređenom Trgu fra Grge Martića, sviraju rock-bendovi \"Kreševosaurus rex\" i \"Nebuloza\", Stanići su dali kuhanog vina i kobasica da ne može nestat, općinari vatromet i tehničku potporu, a organizator je Zavičajna udruga \"Kreševski citrin\". U Kiseljaku je svake godine na otvorenom, večeras nastupa Ivan Mikulić.
120 000 bolje da su nekoj sirotinji kupili skromni stancic da im rijese zivotni problem, kome je do nove godine neka uzme strik tacno u 12:00 i neka se objesi
Banja Luka - Jelena Tomašević, Bos. Gradiška - Oskar i Flamingosi, Sarajevo - hrpa anonimaca. Tako vam i treba.
Još malo je ostalo bando crvena, samo još malo proleteri fakinski. biće vam igranka i naluđa zabava i u gradskoj i u opštini novi grad. tada možete organizovati zabave i kola po podrumima jer tamo i spadate.
A GORAZDE VAM JE Z A D N J A RUPA NA SVIRALU ?????
DOBRODOSLI VECERAS U BH METROPOLU,SARAJEVO.......BIT CE LUDO
a gdje je Kiseljak, Kresevo? I oni prave docek nove godine na otvorenom.. mozda jesu mali gradovi, ali vrijedi spomenuti.
Po koji put se pise clanak na istu temu? Ovaj sa-x isti ko one trač novine azra, expres ... Najjace teme su im: ko je juce prosao gradom, koja je \"celebrity\" negdje nesto kupila....A go seljak do seljaka.
Djed Mraz?Arzija,Arzija-slabo obavljas svoj zadatak!
budalaština
Ja i East Side isti - odvojili po 5 milja maraka za Novu.
Zar novac od ovog jadnog doceka Nove godine ispred Vjecne vatre nije trebao otici za lijecjenje Melike Spahic? Zafr je bitnije skakati..isprljati cijelu ulicu...provesti se napolju na kisi nego izlijeciti tu djevojku?Na niske smo grane pali...
Kakvi su to bendovi u Sarajevu, majke vam ga? \"Amel Curic & bend\" ? Pa zasto doticni ne ode u Gracanicu i ne \"zabavlja\" svoj narod tamo. Mi smo ga na noge podigli i sada ga trebamo spustiti. Sarajlije, udruzite se i ovu stranu bagru protjerajmo.
Administratori, yedite g.ovna...