Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hajde sto lete i teba ali ja ne znam sta radi sipa osa tuzilastva sudovi javna preduzeca toplane telecom,ep,rad,klinicki centri,zeljeznice,rudnici naglo propadaju i gube na vrijednosti dok se imovina rukovodilaca naglo povecava i to basnoslovno i to nikom nije sumnjivo dokad
@filozof07 nema traktora tvoja bagra ih prodala, ostala sica
Najbolje Zlatara u trznice vratiti da malo opet stane na noge i baci firmu u dubiozu.
Poserem se u ovo lopovsko kolo da radi sustvo kako treba do sada bi goli otok bio premal za ove neskolovane direktorcice i ostalu bagru ovo nigdje nema sta je ovom natodo koliko trpi bog te mazno sve samo sestar i klosarluk samo im djeca od ovi neskolovani se drogiraju i unistise ovo malo raje postene a cace samo pljackaju i toplu vodu izmisnjaju fuj kreteni jedni
Adnan Jašarević nova nada antikoruptivnog upravljanja, HAHAHAHAHA
Sta ve kadrovi NiP koji su postavljeni u ovim cistkama kad se vlada promijeni. Mislie li da ce onda i vas na silu smjenjivati,i sve tako u krug. Konakovic je zapoceo opasnu stvar sa smjenama na silu jer ce to sad sve vlade raditi.
Izrevoltirani Konakovic nastavlja sa osvetom sto mu je SDA funkcioner Bunjo....
Dino je uspio da uhljebi sve svoje prijatelje a navodna ljevica mu to hladno dopusta. Pitanje je, cime vas drzi toliko u saci da mu sve pustate.
Tacno ovog dinu ne smijem ni pogledati dok postim, odmah se omrsim. Toliko jada, bjede i cemera u jednom covjeku. Bljak!
Ja bih ovog dinu i njegove pokusne kunice ubacio na cirkus da malo zabavljaju djecu kao sto i nas zabavljaju glupostima na skupstini!
Pa logicno da ce biti povucene tacke Sarajevogasa, jer se Dino pazi sa Nihadom a i izvrsna direktorica je Alisa Konakovic..a Dino je brat, uzimat ce vise nego SDA sto je uzimao,oni su ga skolovali. Nema nama pomoci dok Israfil ne puhne..
E cuj bildercic novi politicar, pa daj da onda stavimo i terzu na mjesto direktora, jest da je imao mozdani ali je opet pametniji i sposobnijih od svih njih zajedno!
Kad vidis facu dininih istomisljenika odmah ti je jasno ko su, sta su i na cemu su! Isfrustrirane neznalice bez grama mozga!
Gledaj Dine sto je propalio, platio dva pozitivna komentara i digao lajkove i misli time je nesto rijesio. Rijesit ces se ti sam do kraja mjeseca vjeruj!
Ne volim nesto ni SDA ali svi su mi bolji od ovog Dine... pa ovaj covjek toliko revoltira da mu svako obracanje trazi samar!
voliš voliš SDA ;) botu
Ne pada snijeg da pokrije brijeg , nego da svaka ''zvijer'' ostavi trag.
Nekad mislis da su cetnici najgori ljudi ali sad sam ubjedjen da je seljak gori od atomske bombe! Pa jbm ti Dino mater i onome ko te je stavio tu da ti nesto odlucujes!
Adman Jasarevic najveci prevarant u gradu,lopov a jos hafuija kao Konjakovic a samo gledaju gdje sta klepiti,zna se da su usko povezani i sa Bosna-rojal