Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast... Nase ljude znaju cijeniti izgleda vise stranci nego mi sami... Mi smo ljubomorni previse na neciji uspjeh...
Nikad cuo za ovu. Izgleda vise radila za Francusku nego za nas pa joj sada kace ordenje.
Ona i Pasovic uzeli po 1 milion eura za one performanse 28. Juna. Doticna je na celu fondacije Sarajevo - Srce Evrope. Orden je dobila jer je savjesno sluzila interesima "sila Antante". Ova babetina je najzasluznija sto je umjesto Angele Merkel, ovaj pacov od fracuskog ambasadora rezirao program cijele svecanosti kao da je Sarajevo njegova prcija. Sve u svemu - stara spijuncina je dobro hajrovala.
sto gleda čojk u sise
Drago mi je za njeno visocanstvo, Poznavao sam je kao jako prijatnom i dusevnom osobom. Zaradila je jednostavno... Kao ambasdorica za Svicarsku, bila je jedna od najprijatnijih.
KO LI JOJ JE SMINKER???
http://www.ibvpn.com/billing/aff.php?aff=2981
MASOON
sve su to strani agenti iz nevladinih organizacija
Šta reć? Francuski jezik polako odumire u BiH, a njemački zauzima njegovo mjesto u školama kao 2. strani jezik. Ovo neće promijeniti hiljade odlikovanja francuskog predsjednika. Njen diplomatski angažman, manje više, znamo kakvo nam je stanje u diplomatiji.