Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da je najbolji. da nije ne bi imao Iso certifikat, austrijsku državnu akreditaciju, svjetsku EPAS akreditaciju, i ne bi bio u procesu jos jedne svjetske akreditacije AACSB. ovo najbolje znaju studenti koji učestvuju u procesima sticanja akreditacija, i procesima podrške nastavi na fakultu. svi imaju priliku naučiti i steći dodatne vještine i znanja kroz rad u mnogobrojnim centrima. treba znati biti student i iskorisiti sve sto nam se nudi!
U pogledu uređenosti, brojnim centrima, dešavanjima, predavanjima priznatih profesora iz BiH i svijeta, EFSA je u top 5 fakulteta u regionu. Treba da budemo ponosni što se Fakultet sa minimalnim sredstvima bori kako bi postigao neki nivo, a ne da stalno i sve negativno komentarišemo.
Stvarno je bitno da je Fakultet akreditiran od strane europskih akreditacijskih kuća, jer to znači priznatost naših diploma i veću mogućnost za mobilnost na europskim univerzitetima. Pored toga, ovakva međunarodna afirmacija znači i veću zainteresiranost renomiranih profesora iz različitih ekonomskih oblasti da dođu u svojstvu gosta predavača. To je onda opet dobro za studente, jer imaju priliku slušati svjetske stručnjake i dobiti jedan svjež pogled na već isprane udžebničke teme.
Ekonomski fakultet je jedan od rijetkih koji pruža mogućnost svojim studentima da se uključe u sve aktivnosti Fakulteta. To nama studentima pruža odličnu platformu za stjecanje prvih radnih iskustava, kada nam to niko drugi ne pruža. Studenti su uvijek saslušani sa svojim problemima. A da ne govorimo o vrhunskoj infrastrukturi i opremljenosti.
Ma zakon nam je fax :D
ljudi ekonomija je zakon
ko upiše on zna prepoznati vrijednost...
:)
Sve najbolje za Ekonomski fakultet i prof. Jasminu :)
Ekonomski fakultet u Sarajevu je zaista puno u prednosti za razliku od ostalih fakulteta i ja se nadam da će nastaviti tim tempom. Nudi mnogo mogućnosti za različite ličnosti što je jako bitno. Smatram da svi mogu naći svoje mjesto pod okriljem ovog fakulteta.
bila sam na dosta fakulteta al je ekonomija najbolje uredena
vrh je... nije što studiram na tom fakultetu ali je stvarno organizacija na nivou...