Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od rata sam bila za SDA, prvenstveno radi rahmetli predsjednika Alije Izetbegovica, njegovog lika i djela. Ali ne vise. Konakovic je bio svjetlo ove stranke. Oni koji je dokazao kriminal, pa makar to bilo i "samo jedno tele zaklano u selu i prodano bez racuna u Benetonu", koji je razbio vodovodnu i gras mafiu, poceo stavljati strucnjake a ne nake kriminalce cesto iz minhenskih i inih brigada... Haram vam bila lopovi, uhljebi, i neradnici, i zlikovci krv svakog sehida i vojnika.
Vise je steta sda nanijela BiH od 1995., do 2018., nego cetnici od 1992., do 1995.
Aaaa ovo je onaj sto obustavi platu u kantonalnom preduzecu kako bi smjenio direktora koji je izvadio firmu iz .ovana i podobnog postavio na to mjesto,aferim momce dobro to radis za stranku.
Hoće li se desiti čudo pa da premijer Kantona budfe bar rođen u Sarajevu, ovaj debil Dino, Kalnovik, ovaj Halebić Konjic, iko, ima li iko
Da ima obraza i ponosa napustio bi ovu funkciju i nastavio svoju borbu na predstojecim izborima.
Čovjek je ozbiljan porodični čovjek čvrstih stavova. Vrijedan je poštovanja.
Jos jedna intelektualna faca kao sto se vidi sa slike. Odiše razumom. Konakovic je na Bajram zatvorio vodu a ovaj ce i zrak. Vala pi cka vam materina vise svima. Kad ce doci vrijeme zakona i reda da vas sve pohapse djubrad lopovska.
momak je porijeklom iz Konjica. vrlo povucen i porodican covjek. nemojte blatiti na prvu.
@jamie15 pa konju možeš li barem tačno pročitati Teheran
Jasmin je bio samnom na Vlasicu 95‘ Kad smo ga oslobadali od dikana.
Jeko ti?
Jel ovaj sandzokan
Na faci mu vidis da je olos!
Katastrofa.
Pravi PODOBNI SDA LOPOV
Pa da vidimo ko će podržati SDA...
Prava SDA njuška
majmunska faca, šimpanza
SDA treba ocistiti uhljebe koji rade samo za vlastiti dzep!!!!