Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite se u Bosnu, ovdje je sigurno i ne puca se!!!
Kako smo mi prost narod, pogotovo ove muftije, sta ima genocid u bih sa ovim....
@jojo3 Zato što nas je ista ideologija klala....Ti si samo jedan obični iskompleksirani nitkov
@jojo3 pa stvarno nema nikakve, karadžić otac republike srpske inače inspiracija teroristima.
Jednostavno se vratite krscanstvu i mirna Bosna
Bosnjo jedini na svijetu ziv i zrtva genocida u isto vrijeme bokte mazo...
da li je zabrinut i zbog toga sto je 700 bosnjaka otislo u Siriju da ubija druge muslimane, sto u bih ima 5000 islamskih terorista spavaca i sto muslimani prave teroristicke akte po cijelo svijetu?
Pa čovjek spomenuo i to o čemu ti pišeš... Pročitaj bar tekst...
Riješite se vehabija, selefija ili kako vec nazivate tu stoku bradatu ili se pomirite sa tim da vas cijeli svijet mrzi! Fujjj
Ako ćemo po veličini zlodjela na našim prostorima, onda prvo se rješiti četnika (to ti je cijela RS i pola Srbije), zatim ustaša, pa onda ostalih extrrmista koji nisu ni 1% ovih gore navedenih...
@NemaM prvo nemam veze s Srbima, hocete me zvat ustaša ili Hrvat zabole me dupe... A što se tice cetnika i ustaša, kako kažeš da su veca opasnost od tih bradonja TO JE U VAŠIM GLAVAMA TAKO ALI SRBI I HRVATI NISU UBILI KOLIKO STE VI MUSLIMANI I NE MRZI SVIJET HRVATE I SRBE NEGO MUSLIMANE!!! Sretno, samo vi branite đubrad muđahedinsku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pročitao sam manifest ovog australijskog teroriste . Njegova mržnja uopće nije usmjerena na muslimane kao takve već na OBOJENE muslimane i ostale koji nisu bijele rase. Poziva se na francuskog pisca Reanuda Camusa (Kami) koji je napisao knjigu o "zamjeni stanovništva" u Europi. Naravno, pogađate - zamjena bijelog stanovništva "obojenim". Dakle naši muslimani ne privlače pažnju ovakvih fanatika i mogu biti samo slučajne žrtve.
* Renaud Camus Istina ima dijelova gdje se muslimani ekplicitno navode kao "krivci" ali opet u kontekstu "zamjene stanovništva" .
@Opera mogo je vala i u crkvu banuti ali nije fala Bogu a ti svojim komentarom opravdavaš ovaj teroristički napad.
Da upravo je tako efendija.Cesto se napad koristi kao najbolja odbrana
kako je Bošnjo glup zaista će reći da srbi nemaju ništa sa pjesmom karadžiću vodi serve svoje
Čuj mu redosljeda riječi u rečenici, ufuro frajer da je Master Yoda. A položaj ruku na prvoj slici je vanjtaki
Godine 1988 sam sa jednim prijateljem Hrvatom i jednom nasom prijateljicom isao da slavim prvi maj u Vlasenici,tad smo prvi put vidjeli da nsimo svi isti,da ne mrzimo isto,kad iz Bihaca dodjes u carsiju gdje je sve odvojeno ali i pored toga nismo to za ozbiljno shvatali,zao mi je one nase raje,to mi je povod ne slusati turbofolk i neko smece od muzike
Nema opravdanja za bilo kojeg ubicu, ali onaj koji je izmislio zvučnike ,na Dzamijama ,u velikoj mjeri da li namjerno ili ne snosi odgovornist i za ovaj jučerašnji zločin !!!
@ejbgajarane kakve budalastine ti priopcujes.Zamisli sada ta netko pocne ubijati ljude u crkvi, jer mu zvona i njihova jacina zvuka ne odgovara usima.
Po tebi to znaci da sva crkvena zvona treba skinuti da ne zvone vise i provociraju one koji nisu krscani.
Koji spin ovog kvazimufije.
Vratite se u Bosnu, da se "odbrinete"
Tko o cemu ovi o genocidu, Kina je prava zemlja koja se obràcunala sa poganì genocidnom koja godinama vrsi genocìd nad Krscanima u Arapskim zemljama.