Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ga prime u Guantanamo..zauvijek
a sta ce jadna zena, valja zivjeti sa budalom... ...dosadio i njoj, pa veli - nek ide, pa gdje god
Jašarević je prilikom napada na američku Ambasadu u Sarajevu oko 45 minuta u blokadi držao centar grada, dok ga u nogu nije pogodio i onesposobio snajperista MUP-a Kantona Sarajevo. Nije ga u nogu pogodio?
Broj komentara govori o tome koliko nas interesuje ova bagra nepismena.Popustite sa izvještajima koji su toliko neprofesionalni i jadni.Osuditi budale i sikterisati iz Bosne.Ne trebaju nas braniti ni poturati svoj Islam.Muslimani u Bosni imaju svoju vjeru i običaje a ovakvi nek se fataju pogodnog tla za radikale.Mi smo ovde stoljećima i ne treba nas prevaspitavati.
Mevlid Jasarevic je drzavljan srbije i njihov placenik, a njegova supruga takodje, i jedno i drugo SVE izjavljuju i RADE JEDINO ZA PARE koje im beograd i milorad dodik daju ! Otic ce i mevlid ko i njegova nevjenacna supruga u srpski pakao barbara, odakle su i dosli ! Sikter ! Niko nije uspio Bosnjaka slomiti ko i Bosnu, PA NECE NE SRBIN MEVLID !
budala i krivih drva