Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
snajper sam sačuvao za vlašine kad bukne rat da ih upucavam u čelenku !
ti pravi vlah, odmah na kolac ko rum unski vlasi što su činili ....
slažem se sa iluminatom da je ovo sve politika, ali stvarno sam alergična na ove brade, kratke pantole, daju pogrešnu sliku o islamu i ljudima islamske vjeroispovjesti.
Ima izać na zadnja...hhhhallooooo vozač,,otvori zadnja
JOOOOOJ ŠTO SE TURČAD USKUNDUPILA....
Možda majke malo klitoris trljaju dok čitaju,šta veliš.
Ja bi s Mevlidom voljela samo jednu noć provesti da me odvali ko parmak...al jadničak ja mislim da se njemu čuna ne može ni dići.
Saraj\'vo ispod Trebevića bit ćeš opet Ante Pavelića:))))))))
Kosovo je srce Srbije!!! hahahahahaha ima li ista smijesnije? hahahahahahahahahahahahaha
jel to se ti nadero pokvarene gibanice i čvaraka pa ti se pomutilo ?? il si se \'\'zagrejao\'\' vodkom koju si ti poslali braća Rusi u konvoju ?
ADA NO
a da no ,,, prica al samo okolo
hahahahahaha ADVOKAD :D
pa zar Melvo nije Srbin islamske vjeroispovjesti ?????
Svi smo mi Mevlid.
Vidim Bosnjaci se uveliko dave u moru zablude. Juce je Sandzak Bosna, danas je Srbije. Prekljuce Srbi, juce Turci, jutros Komunisti, u podne Muslimani a danas Bosnjaci. Ljudi shvatite da Evropa ne voli Muslimane i nema smisla da govorite odakle je Melvid na primer. Ime i vera sve govore. Srbi koliko god bili genocidni, vise ih vole u Evropi od vas Bosnjaka za koje verujem da je i retko ko i cuo. Vama je srbofobija pomutila zdrav razum. Sebe stvaljate na top listu najboljih nacija u Evropi samo zato sto je nad vama genocid izvrsen. Smesno jednostavno. Smesno.
realno gledajući, ovi \"mevlidi\" će nas sve koštati kao što je irak koštalo \"nuklearno naoružanje\". Kako ne kužite da je to sve montirano da se unese nered i ova zemlja napravi još nestabilnijom?!