Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars iz ovog grada stoko zaostala
Ludace sta si uradio... obrukao si i sebe i svoj narod i svoju domovinu
GN7bnn tlnyjimznbpu
Peerfct shot! Thanks for your post!
treba ga isporuciti u ameriku da tamo lezi kaznu...joj da se sagne po \"safun\" a garo iza njega osudjen na 305 godina....bilo bi - plavi orkestar...PUTERU, PUTERU TREBA TI MUSKARCINA.....PS: zena mu je slobodna, navali stoko vehabijska
OVO JE NAJGORA STRANICA NA SVIJETU....MA DOJI TE GA ZAJEDNO SA MEVLIDOM
ama tebe treba objesiti kao primjer pa ucinio to neko drugi kao ti ili ne ucinio
Ovaj idiot je nanio gomilu stete svima. Ali ocigledno ga je neko poducavao i davao mu poluistine o islamu, jer frajer nema blage veze sa propisima dzihada / sehidstva / itd. Njemu treba izreci sto strozu kaznu pa da ti koji bi uopste pomislili nesto ovako uraditi shvate da su to budalastine.
MEVLID PLEASE MARRY ME JENNY FROM NEW YERSEY
pustite cojeka u odnosu na gotovinu mevlid je kamilica pravi melek
Mevdile: Jedno se ne plašiti smrti, a nešto sasvim drugo potajno priželjkivati istu ako si već krenuo u bitku. Takvi borci nam ne trebaju. \"Brat\"
Ma jok ba nece te osudit pustit ce te jos ce ti se izvinit.
Kakav im je to dzihad gdje im je veci prioritet da sami zaginu negoli da pobjedje protivnika? Ne bukvalno vec i figurativno. U protivnom to su polu-saobistva a valjda sami znaju stav Islama o tome!?
Zašto ovom (i sličnim psihama) niko konačno ne objasni da ako već \"igraju\" na kartu mučeničke smrti; ista je nevažeća ukoliko je isprovocirana. To mora biti nenadano inače prde u vjetar. Idiot!
\"Ako me osude, to ne znači da neko drugi neće učiniti što i ja\" a onda će završi gdje si ti :)
bravo majstore,karadzicevu sliku treba u kuci drze
Ti ces biti osudjen. Prvo kazi ko te instruirao da ovo cinis. Drugo: nemoj spekulirati da li ce to neko opet pokusati uraditi. Mozda, ali ce to biti neprijatelji Bosne. Vidis, dovoljna je jedna takva budala kao ti pa da Bosni napravi golemih problema. Zato, mars u samicu...