Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj te brkat raspodjele 100 terapija sa Japanom. Japan je odmah poslje rata donirao oko 1 milijardu dolara BiH a od tada još pola sigurno. Mislim da je drugi treći donator a nikakav interes ovdje nema ni politički ni ekonomski. Hvala Japan u i njegovim građanima koji jedini ovdje daju a ništa ne traže.
Kada ce ljudi shvatiti da Sda ne brine ni za koga osim za tendere i kradju?
Ma ja njihov narod dobio, a nas nista.
koristi se u lijecenju influence i izuzetno efikasan kod korone... sve jasno
Ovo je znak ljubavi prema Sarajevu jer Japanci još uvijek testiraju lijek, što znači da je vitalni nacionali Hrvatski i Srpski interes da postanu pokusni kunići. https://www.nippon.com/en/news/yjj2020060800598/
Kako vam nije jasno.glupi novinari.lijek je za pokusne kunice i ko se prijavio da ima kunica taj je i dobio.
Pa logično da su odnijeli u Banjaluku jer je tamo najviše slučajeva, a Sarajevo dugo vremena bilo bez zaraženih. Mostar kritičan da uđe pozada virus, pa da začepe tu rupu.
Mozda su se nadali da cr ga nasi podijeliti kad ga dobiju a ne svadjati se sto nije ovom il onom
Sve ovo Japansko sranje treba vratiti u Kinu, odakle je i doslo.
ARIGATO GOZAIMAS
Joj klixe cuj nije ti jasno...pa sta tu nije jasno??
Pa sta ce odgovoriti, i to treba krivicno goniti, kojim kriterijima i kome dijeli. Insistirati na odgovoru, neka novinari barem malo kriticki preispituju rad ministara.
To ako je japansko ne valja pet pari
Tako jadno.
Ko ce kome ko svoj svome !
NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADITI.
'Kad bi izbori mogli nešto suštinski promijeniti, bili bi ukinuti' - reče čika Vinston Čerčil.
@quayofrepose kad citiras pazi odakle uzimas..