Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janez zasto potrošaci posebno na računu plačaju za obnovljene izvore. Da li je to samo u BiH zar nije logično da E P to finansira od svoje dobiti.
Treba reći Janezu da sistem malih hidro elektrana gradi u Sloveniji a ne u BiH. Uništavanje malih rijeka u BIH je zločin, a pored toga gradjanji plaćaju dodatno kw iz ovih elektrana, plaćamo što nam uništavaju prirodu. Ovaj lobi je jedan od najačih u evropi, u osnovi im je kapital, a što će uništoti eko sistem, to im nije bitno.
Slovenija je puna mini hidroelektrana!
Podici kredit od milijardu i uloziti u solarne elektrane...naci preduzece koje ce po normalnim cijenama sagradit solarne elektrane...isplatit ce se investicija za 5 6 godina..
Ko je ovaj šarlatan