Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha,dodo u rangu terostickih organizacija,svaka cast glavonja😂
@gooUser1565949726 normala. Nije nista bolji od njih
@DRYNNSKI Marš majmune odvratni, hrišćanstvo niko ne napada, dapače. Hebenm ti majku milu (i dragu) kad voliš Izrael, fašističku tvorevinu, komplementarnu tvojim vlasima.
Covjek je tu da ugasi tkz rs. I do sad mu ide za rukom mozda jos godini dvije i nema tkz rs. Sve sam konto puskom cemo je morati gasiti a ono je ugasi njen "vođa". Svako srbsko vrijeme nosi jednog Obilica.
@GAU-8 Alija je potpisom stvorio Bosnu i Hercegovinu, suverenu i nedjeljivu. Sad, kako nazivamo unutrašnje uređenje je stvar dogovora i ustavnih odluka
@GAU-8 haj cato ne kaki. Alija se nije pitao nista kao ni ti. Turili ljudi na sto i rekli potpisujte a 5 korpus zaustavljajte ili cemo vas naprasiti uranijumom kao i one prikaze po brdima oko sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzemo i Mile na crnoj listi
Eh ta USA nekako ne ne vole dodu pa djaba, a on se toliko trudi da ga zavole , ljubi im guzicu na svakom koraku
A što je vaša Federalna Rezerva na ćelu sa Bush-om podržavala Naciste to ništa aa, pustite vi Dodika na miru jevo bam crna lista i oca i majku!!!
Sve crem de la creme😂
Bravo DODICK barem si na nekoj listi,hahahaha,ili je ovo plakat za Cevljanovice koridu???Dodonja i Rudonja😂
Crni Mile!
A sto se Mile sjekira za to.... Njemu je važno da je na putinovoj platnoj listi ...😂😂😂👌🏼👌🏼👌🏼
gdje ima banaka ima i Lakija, ako nije Pavloviceva banka onda je druga ... hehehheh
Treba kompletan Izrael pro blokirati pa tek onda raspravljati o ostalima .Izrael je isto kao i ustala genocidna tvorevine koja će jednom dana otići u tri pm.
Hvala SAD na podršci 🇧🇦❤️🇺🇸
Blokirajte vi i njegove pristalice i familiju sve se odrađuje preko drugih imena.