Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molio bih \'\'admina\'\' da nam svima objasni nekoliko stvari :1.ko to odredjuje pozitivca i negativca dana 2.koji su kriteriji za takvo odredjivanje 3.ima li taj ko to odredjuje moralnih,etickih ili kakvih drugih razloga, da bas tako odredjuje 4. mora li se taj koga on ocjenjuje njemu licno svidjati ili ne , i najvaznije 5. koji je motiv ovakvog kvalifikovanja ljudi ? ako nije pusta zelja da bi malo zakuhao i zamutio, zavadio i rasplamsao mrznju, sta je odnda ???
Gledo sam maloprije dnevnik na HRTu, pravo su se nadigli tamo za treci entitet, voditelj to otvoreno sugerise kao jedino rjesenje, cak je lik iz Dubrovnika gostovao i rekao da to nije nikakvo rjesenje dok mu ono bezobrazno i tendeciozno voditelj na kraju nije rekao \"imai i drugih misljenja\". HDZovska ofanziva iz Hercegovine, BL i Zagreba se nastavlja...
ma za jebi ti to neka kosorke tu. kome se ne svidja pravac turska hohoho.
majku li ti tvoju K.U.R.V.A.NJ.S.K.U
SA-X POPUSITE GA HRVATIMA (more odmah i Srbima, kad ste vec u prilici)
hahahah... pa ti si jedna obična nepismena f.ekalija... a predstavljas se kao vizionar....?? hahahahaah
Hrvatima je Covic a nista manje i ostali celnici stranaka sa HR predznakom,samo smetnja u ostvarivanju legitimnih politickih ciljeva.(njihov problem korupcijeu kom muslimanski politicari vide svoju sansu) Covic je da bih dobijo glasove Hrvata proturio pojam fed.jedinice sa HR vecinom i tim gestom pustio duha iz vrece( HR.narod u BIH) a TAJ TE ISTI NAROD JE TO I OCEKIVAO.Vise ga se nije moguce vratit u tu istu vrecu.
Za one manje upucene u problematiku! BIH je potpisnica povelje UNa u kojoj jasno pise pravo naroda na svoju teritoriju u kojoj su vecina,i pravo istih na samoopredjeljenje do odcjepljenja.
\" Normalna drzava\" to BIH nije, sve dok 2 od tri naroda u njoj nisu zadovoljna. Strategija svih muslimanskih stranaka(u koju ukljucujem i SDP kao naj podmukliju) je unitarizacija. Za najmanje 60-70% njenog stanovnistva(uklucujuci tu i obrazovani dio bosnjaka) je jedino ispravna opcija ,razgranicenje po etnickim savovima a BIH sa par ministarstava u kom bih jedno bilo koje ce jamciti jednaka prava za sve na cijelom teritoriju BIH..........To je rjesenje koje se nece moc izbjec. Sve ostalo je gubljrnje vremena.
Sve je OK, gdje je ba problem?
U onom momentu kad te Liberalne nadnacionalne stranke dobiju nadpolovičnu većinu glasova u RS i četiri-pet Kantona/Zupanija gdje je danas HDZ neosporan tad aće ta Liberalna vjerojatno mislite na SDP imati legitimitet sva tri Naroda i Građana BiH i nitko se ne smije buniti.To će se desiti/dogoditi vjerojatno nikad ili kad iselite još 300-400 tisuća Hrvata i duplo višre Srba tad ste većina pa upravljajte
Građanska BiH, tj. unitarna je nacionalni tor, i entitet, prema tome - nije rješenje.
wtf??? glupljeg komentara u zadnjih godinu dana nisam pročitao... ovo je pisao neko kome je tablica množenja viša matematika... boze dragi, kakvih nas ima...
Kupi jeftine poene pred izbore kao i Ivo.
jaco vrati se tudjmanovim stopama ........a bosnje znaju sta to znaci
Šta je Sarajevski partizani, ne možete smisliti BiH hrvate, a nedate da se odvojimo jedni od drugih. Ali ne vi bi da živimo zajedno, a da vi vladate sa nama i da mugate pare od nas koje će stizati u Sarajevo kako bi vama bilo bolje. E pa nećete ni to dugo moći!
AKO HOCETE ISTINSKI DOBRO BOSNI i istinsku JEDNAKOPRAVNOST onda se prvo treba zaloziti za NEGIRANJE POSLJEDICA GENOCIDA! To je pod broj jedan,a sve ostalo je cista neprijateljska politika prema BiH koju bi neki u buducnosti da pocjepaju na tri djela! NE TRECEM ENTITETU VEC TREBA UKINUTI I OVA DVA KOJI SU DIREKTNA POSLJEDICA RATA I GENOCIDA! ZA gradjansku BiH -drzavu jednakopravnih naroda i narodnosti,za normalnu drzavu BEZ ENTITETA;BEZ FASIZMA I NACINALNIH TOROVA BEZ GENOCIDNIH ENTITETA