Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto je zadatak predsjednika da radi ovakve stvari, za sada je moj glas za MC.
Svaka pohvala za Gospodina Cerica. Ovo je dokaz koliko iskustva u politici ima nas Ceric kojem nemogu parirati ni Izetbegovic, ni Cvijanovic, ni Dodik, ni Lagumdzija ni Radoncic ni Bosic, ni Majkic ni Pandurevic ni Kebo ni Covic ni Raguz ZAJEDNO. Znaci, ovo je sam Gospodin Ceric uradio dok su ovi nabrojani kao telad cesali guzove jedan drugome u korumpirano kriminalistickoj zgradi Parlamenta i zgradama vlada. Moram napomenuti da su ovakve rezolucije svrsishodne i pune su beneficija koje idu na ruku Drzavi Bosni i Hercegovini jer bude uspavanu Americku politicku javnost o neuspjeloj ludzackoj kosulji zvanoj Dayton koja ide na ruku samo onim stetocinama kao Dodik i slicni , mada osim sto lazu i cupaju nokte o njihovim snovima NEMA NISTA VISE.. Na sve moguce nacine ovi secesionisti su pokusali izazvati incidente i akcije Bosnjaka , kako bi doslo do sukoba , ali nije im poslo za rukom. Sjetite se samo sta su nasi Bosnjacki povratnici.
Pa nije Dodik potpisao Dayton,vec Alija Izetbegovic,(izmedju ostalih)o čemu ti pričaš,a to sto mu nije uspjela BiH kakvu je zelio,to je njegov problem bio i svih onih koji nisu na vrijeme shvatili da je to nemoguca misija
Dr. Ceric for President !!!
Nit mi srbi volimo vas nit vi muslimani nas pa onda bi bio red da se odvojimo i da svi zivimo kao ljudi.
Traktor,opanci,jorgan I mrs preko Drine,odvoji se . Od Bosanske zemlje imas pravo iznijeti ono sto to ostane na kaljavim opancima. Razguli.
pa idi ko ti brani, odvoji samo zemlju sa cipela od bosanske zemlje da je ne prenosis u srbiju... i sretno ti! drugacije ne mozes!
Moj ceriću to mozes ovim nepismenim prodat',ali ko imalo zna,zna da ti nemas nikakve sanse na izborima,a drugo,pa nemoj pričati glupanima koji te slusaju ,kako ce nova rezolucija ucvrstiti garancije BiH,a ti isti šošoni kojima ti pričaš ne znaju da je ta ista Amerika garantovala granice i one drzave,pa je rasturila ko beba zvecku,prema tome,nemas ti sta trazit na izborima,a Dodik jedva ceka takve,a s njim i Ameri ,pa da se obracunaju s radikalnom strujom u BiH....
Ceric je reis za ove mu protivkandidate.
Dzabe nama i demokratski izbori i (ne)posteni politicari, kada je Bosna i Hercegovina osakacena Dejtonskom nesrecom. Kada se ova nesreca skine drzavi s' vrata, onda mozda da i budemo imali neke sanse da gradimo bolju buducnost.
Podrzavam da uredjenje BIH nije dobro,ali volio bih kad bi mi objasnio koji te clan Daytonskog ustava sprecava da se ocisti avlija,npr Kanton Sarajevo, od kriminala,korupcije...
Nivoi vlasti i policije je,a narocito tuzilastva su takvi da je previse babica a kilava djeca,ljudska prava na prvom mjestu,e to je to sto nas koči
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedno je sigurno, Uncle Sam je upravo zapisao teritoriju... Ocekujem demoNkratiju u vrlom kratkom roku... Valjda je ona nafta u pitanju?
...ameri na sebi svojstven način rade na demontiranju bakira izetbegovića...
nece uspjet jes da ima grabljivica sa svih strana ali nece uspjet veliki je zalogaj SDA cak i za njih.
...ne budi naivan...spengali su sadama, sa sve njegovom republikanskom gardom a da ne mogu rastaviti društvo halkara...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JA VOLIM BOSNU I HERCEGOVINU!
E, sad smo ga zglajzali, ode sve u helać.
Uzeće Dr Cerić Bakiru Izetbegoviću bar 100.000 glasova :)
JA VOLIM BOSNU I HERCEGOVINU!
Auuuuu sto ce cetonjama skocit secer zbog ovoga.Evo kraguji prvom hihihi.
kome americki kongresmeni cuvaju drzavu taj nece dugo..znaci referendum ce mnogo ranije nego sto sam mislio
Ma ko to nama sanja o srpskoj drzavi? Haha
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gile Šampinjon mi prijeti da će mi navući hakere ako ga nastvavim ovako kvaliteno prcat: BH Fanaticosi Redžoviću obećali podršku u borbi za prvaka Evrope 20.09.2014. u 20:24 +1 @BiHprvaaak eto ja te molim da mi ukrades identitet http://www.fup.gov.ba/?cat=87 taman ce ovim iz fupa doci k'o trening da vjezbaju na liku kao sto si ti :)