Stižu kanaderi iz Hrvatske
0
Jablanica: Vatra se približava kućama
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko trebas biti lud i zaludjen nekim idejama da sam podmeces pozare...
Ma djaba nama 100 kisa kad retardi pale
Alfons Kauders. To se ne pita. Jednostavno Alfons Kauders. Alfons Kauders je: a) mrzio šume; b) volio gledati požare. Ove okolnosti sretno su se sjedinile u njegovoj legendarnoj opsjednutosti šumskim požarima, koje je s uživanjem posmatrao kad god bi došao u priliku. Alfons Kauders ponovo gazi šume !
Sad je bilo na HRT da su otisla dva kanadera jutros i da ce gasiti pozar tri dana na podrucju opstine Jablanica a pozarisna linija je duga cak 20kilometara. Aprvo treba stvarno pohapsiti te piromane a potom i nase politicare prije nekoliko godina tacnije 2006god odbili su kupiti tri aviona tipa air traktora koja su tada vrijedila samo 3mil i 100hilj dolara po komadu, zalosno ko nam je na vlasti narode opameite se i nemojte glasati za ovu bagru na vlasti........
Kako je lag.umdzija mu.dar i pametan, cuva avione sto je kupila nerkina vlada, inace nerko je zlajin potrcko, a Hrvati salju svoje da gase pozare, vrlo pametno lag.umdzija cuvaj on sto je nerko kupio i nemoj jos da ih raspakuje, jedino mozda da stavis nove baterije u njih, posto kineska proizvodnja mozda su baterije potrosene
Ne seri konju.
To kažu nije dobro za deminere neznam iz kojih razloga.
Turski helikopter bi to odma pogasio... Ovako će se samo bezveze namučit... Zovite Turke!
Jest vala i nisu pojedinci nego čitavi stranački klanovi.
Jedina (i to bas jedina) pozitivna stvar sa ovim pozarima jeste cinjenica da ce dosta mina sto nisu ociscene poslje rata sada eksplodirati a zivoti deminera nisu ukrozeni.
imali bi mi Kanadere i helikoptere da 17 godina pojedinci ne kradu pare u svoj dzep.
Hvala velika komšijama iz HR , došli bi oni i ranije ali je pola Hrvatske gorilo.