Raffi Gregorian
0
"Ja odlazim, ali ne i OHR"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesta struje zbog oluje, upali sibicu da ti vidim ribicu.
propalica...
K nozi stoko! Raffi odlazi, ali protektorat ostaje! K noooooozi!
GREGORIAN-FUCK OFF!
Hoš se vraćat?
odlazi podvijena repa a njegovim Brcacima osta struja veca za 6%, da ga se po necemu sjecaju
Kao i obicno, srbi seru i to ce im se visestruko razbiti o glavu! Umjesto da priznaju Republiku Kosovo i tako omoguce priznanje tzv \"rs\", oni bi da se ocjepe od BiH a da Kosovo bude u sastavu bivse Srbije! Ne moze NI pare a NI jare!!!
KOJI SI KUR.AC I DOLAZIO...NAMLATIO SI SE DOBRIH PARA..MALO POCNES SRA.ATI NA DODIKA, A \"ON KANE U PADZE\", A ONDA NA HARISA, A HARIS \"KANE KOJIH STO HILJADA U PADZE\" I TAKO STALNO, A NAROD FLAUTA I SVE PLACA..
Po ovim komentarima vidim da neke jako raduje sto Gregorijan odlazi. Na zalost mnogi ne razumiju ili nece da shvate da je upravo OHR i supervizija u Brckom u stvari i napravila povoljnu politicku i ekonomsku situaciju za sve Brcake. Da su se pitali domaci politicari, vjerovatno bi ti isti Brcaci jos sjedili u rovovima i pucali jedni na druge. Kriminalci mogu da se raduju jer ce konacno moci da rade sta hoce. Ovaj Dedeic i njemu slicni napokon mogu da odahnu. Jadna li nam majka...
svemu dodje kraj - napokon odlazi jedan od mnogih koji su u ovoj zemlji godinama stvarali vjestacku krizu kako bi sto duze ostali na svojim diplomatskim pozicijama i primali basnoslovne plate za svoj (ne)rad - go home
bese lepo vreme dok je rafi uklanjao dileme kako treba biti i politiku voditi!sada covek ode a kriminalci i sljam na vlasti ostadose onde da hapaju lazu i kradu dok narod u propast ne dadu!
doslo vreeemee, da se rasatneemooo ! sad ce brcko da se rasturi, zaduzi i uskladi sa entitetima.
Ismet Dedejic je najveci kriminalac koji postoji u Brckom... ovo kazem samo za one neupucene
Ode budaletina a mi cemo sad jesti g.o.v.n.a koja je on izasrao.
..I TI I ONI...