Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde, dok god nisu ljuti na nas i odobravaju nam tranše, dobro i jest' :) Samo nek' se radi.
Biće i pite i pudinga!
Ide danas zlajina slika garant.
Treba nadoknaditi ono sto je SDA i drugi pokrali za 20 godina grozne politike u BIH, u kojoj su zatvorili masu preduzeca i osiromasili narod.
Ne mogu ga oni naodobravati koliko ga nasa administracija pojede.
Ne pojede administracija vec 500.000 lica koja dobijaju mjesecne naknade na ime raznih pomoci. Na to se potrosi 50% svih budzeta. A administracija ne jede od plate, jede sto ih neko casti
Koliko su neki krali ovu drzavu i za 20 godina je skoro pa osiromasili totalno,malo ce nam biti jos 10 transi da se oporavimo.