Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz SDA su jasno poručili kako Konakovićevu ostavku traže jer nije imenovan da zastupa interese građana, već stranke. Puuu mamu li vam! Da zastupa interese stranke???
Kod nas stranke gledaju samo svoje interese, narod im uopce nije na pameti. A narod ih birao da zastupaju nase interese. NAROD ZNA!
etomene , ne petljaj se u oblast koju ne razumješ , sve njih izaberu građani na osnovu njihovog programa i obećanja i dužni su raditi u interesu građana , a što oni slažu i lažu već preko 20 godina je drugi par opanaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rođen u Sopilji,opcina Nevesinje...??! Pa ljudi moji,premijer KS iz Sopilja??!!! Gasi internet !
stos gasit? sve nam je tako
nacelnik centra iz rogatice ,novi grad gorazde, premier iz nevesinja 😂😂😂😂😂
da li se iko zapita kako lik iz ove vukoyebine https://www.google.ba/maps/place/Sopilja/@43.2448014,18.0676154,73690m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x134ca0d00b34c2e9:0xba694a881a5517cf!8m2!3d43.319736!4d18.0895066 može uopšte poznavati gradskih duh, on je nemilosrdan, jer ko će se vratiti, tamo odakle je došao
kada će se desiti da nam premijer bude iz sarajeva, Kalnovik, ovaj kloc Sopilje kod Nevesinja, bog te y e b o
E ako ovoga izaberu, tek smo tada na****li. Biće nam kao što je i u Cestama federacije godinama-pljačka i nerad ili bolje rečeno HAOS (Hajmo Avlijaneri Opljačkajmo Sarajevo).
Legalizovanje lopovluka...
Covjek koji nista nije uradio u autocestama dobija premijersku poziciju..e SDA sta radis....
Ovaj administrator briše komentare koji su potkovani argumentima a ostavlja komentare koji se zasnivaju po kafanama.On je pravi mahalaš ili Čovićev.
Jel ovo novi sda kadar koji ce biti tu da radi za stranku a ne za gradjane?
kako vedra i druželjubiva faca
Tipican SDA kadar: nekompetentan, papak i lopuza
Ademe, haj prvo odblokiraj saobraćaj očiju ti...
zolja drz se ti autocesta bolje ti je
koliko je kilometara napravio, vjerujem nijedan, dakle, može proć nije opasan već sluša dobro
Ademe, gdje je 8 milijardi maraka od putarina koje uplaćujemo i koje su nestale?
Kako se ovako na faci vidi da voli ukrast. Ovi sda-ovci su naucni fenomen.
Dobro je da je SDA počela postavljati kadar sa regularnim obrazovanjem,a ne samo nepismene blefere sa kupljenim diplomama.Kakav god bude,biće bolji od onog narcisa sa ETS i bolesnim ambicijama do neba.