Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već 20 godina u ovoj državi se svako malo vrše revizije boraca i invalida. Svaka ta revizija ne donese nikakve rezultate. Sada imamo duplo više boraca nego što ih je bilo u ratu. Kako?
Konacno izasli iz podruma :D
Ispade da danas ima više vojnih invalida i penzionera nego što je bilo boraca u ratu, od broja 1 napraviše 1.000.000.000
Šta kaže Dudaković? Kupujte uniforme. Marš u tri lijepe i obuci lažne vojne invalide. Povedi njih da vide šta je rat.
6000 lažnih vojnih invalida su godišnje zobali po 70 miliona KM, za 20 godina 1,4 milijarde vreidnsot koja se sad ne može dobiti ni za Bh Telecom ! Trebali boljeg primjera razaranja društva preko korupcije ! ZAmislite da je država umjesto u lažne RVI ulagala u mlade stručnjake i preduzeća !
Pravi borac koji je ranjen granatom, poderana crijeva, izvađen bubreg, nema pola utrobe, ali nema stelu kod doktora i dobije 40%. A ima ih koji su ranjeni malo u ruku i dobije 70%. Ali zato ovaj ima stelu kod doktora. Ovakvih primjera je puno.
Je li normalno da RVI bude neko ko je citav rat bio u podrymu ali ima stelu i da osobe koje su u ratu imale 9 godina ili 15 godina imajy status RVI a ljudi koji su se borili i ranjavani nemaju nista .Sramota za drzavu.
Sad ce ukinuti nekim invalidima pa ce ih zvati za godinu dvije da vide jel im narasla noga ili ruka
MOJ KOMŠIJA IMA OBJE RUKE I NOGE SAMO MALO CVAKNUT U GLAVU I 100 %
revizija da se uzme komisija koji dinar od ovih sposobnih hahhaa
Svaki peti RVI lažnjak u FBiH ! I niko odgvovoran. Ako se tome dodaju bar 50% lažnih boraca kao BAkir koji su kupili vojne knjižice da ne bi kasnije dokazivali status invalida ostadoše oni koji su se borili u manjini ko na izborima: 30% !!! :( :)
'ebem te,zivote...Vise ratnih vojnik invalida nego redovne vojske...Only in Bosnia....
*vojnih