Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.Nurija Prijić-gederalni direktor IP\"Krivaja\" 2.Ibrahim Mujanović-direktor \"Ferimpex\"-a, jedan od suvlasnika i jedan od braće Mujanović, koji su kriminalno privatizirali \"Krivaju\", u kriminalnom projektu\"Krivaja 1884\". 3.Enes Ganić-direktor Agencije za privatizaciju u Federaciji BiH. 4.Vitomir Tošanović-sudski vještak finansijske struke.
Mnogo više informacija o kriminalnoj privatizaciji \"Krivaje\", i kriminalnom privatizacijskom projektu \"Krivaja 1884\" možete naći na : http://pdkrivaja1884.bloger.hr/ http://pdkrivaja1884.blogspot.com/ Najsvježije informacije, koje se redovno ažuriraju ...Najviše informacija o kriminalnom privatizacijskom projektu \"Krivaja 1884\" d.o.o Zavidovići, na jednom mjestu. http://pdkrivaja1884.bloger.hr/ http://pdkrivaja1884.blogspot.com/
Nurija Prijic, Ismet Mujanovic, Enes Ganic i jos su zaboravili napisati Vehbija Alicic :)
Ismet nema definitivno 62
prvi Nurija Pirijic ?
treci Enes Ganic ?
@stručnjak Polić ima 42 godine a ne 51
N.P. = Nedžad Polić I.M. = Ismet Mujanović do kada će se u ovoj zemlji kriminalcima i lopovima čuvat identiteti? Druga dva nisam još skokntao, objavim kad skontam ko su :)