Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
te ombudsmane treba ukinuti i bez veze su, politicki usmjereni, i ne rade nista .. linija manjeg otpora je kod njih..
Koliko sam samo degeneka primio i opet sam roditelje o jadu zabavio. Šta bi im tek radio da me nisu smjeli biti?! Hvala im za svaki degenek jer sam ga sigurno zaslužio. Šipka je izašla iz dženneta!
to sam ja isto pomislio, da su me bogdom vise degenecili bio bi pametniji..
pa vidis samo kako sistem i narod se odnosi prema ovim LGBT (ne podrzavam ) ali moze se navesti kao pokazna vjezba, tako je vjerovatno i sa svim drugim
ja bih da drzava prvo trazi bracni spiho test pa tek onda odobrenje za praviti djecu
klix brise sve komentare hahahha
Jadna djeca, ispastaju kako god, a kad porastu bit ce isti takvi nasilnici svojoj djeci jer za bolje ne znaju.
ko kaze da ce biti nasilnici svojoj djeci? volim svoje dijete vise nego bilo sta na svijetu al bi ga izdegenecio da krene losim putem
@nnenadjebivi13 vecina nasilnika su nasilnici bez potrebe, tuku djecu i kada su mala i kada to nisu nicim zasluzila ili su ucinila neki sitni djeciji nestasluk, samo plakala i sl. Sjecas li se Smaje Cesira, npr? To maleno bice nicim nije zasluzilo onakvu sudbinu i kraj, a on nije jedini.
Šta će balkanac. Naučio da treba ubiti Boga u djeci.