Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj PROI i koronaši pušu u istu tikvu. Poznato je da pušači ne obolijevaju od korone pa im je to sad problem.
Sto ne postavljate direktive za kontrolu placa da se izravnaju s europskim prostorom, a ne uvijek nesto od cega ljudi nece osjetiti nikakvu pozitivnu promjenu?
Previše smo popušili
Ako pratite EU o zabrani upotrebe duhana onda pratite i Arapske zemlje o zabrani upotrebe alkohola, pa da budemo ispred svih. Nisam cuo jos ni za jednu smrt zbog pusenja u lokalima ili u automobilima a za smrt i ubistva u alkoholiziranom stanju u saobracaju i kafanama cujem svaki dan :-P
@gooUser1585896984 Pitam se kako onda svi ovi migranti piju ko rusi ako nikad u svojim zemljama nisu probali alkohol
EU mozete ga popusiti samo... vi ste organizacija koja je otac lazi a mediji su majke lazi, koje sire vase lazi. EU je organizacija koja zeli da nametne drugim zemljama zivot po njihovim principima..... mi vise ne mozemo povecavati poreze, mi ih mozemo samo smanjivati pa koliko se god to vama u EU i MMF ne svida mozete samo glavu staviti pod jastuk.
EU vam zeli da unese liberalni nacin razmisljanja, uvede dva najveca zla u drustvo a to su feminizam i LGBT.
Dok je kod nas Zabranjeno Pusenje bilo, EU nije ni pstojala,
sta vele iz eu za legalizaciju kupovina diploma...a sto se tice ove teme...ma popushili smo ga mi kolektivno...