Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da su i drekavca poveli sa sobom pa onda imaju traume i dan danas
KLIX redakcija jos uvijek se nije oparvila od trauma... Krivite vi vase u FBiH jer da oni nisu dozvolili, inspektori iz RS ne bi mogli raditi prertres, a sa njima su bili neki iz FBiH tako PISAJ PO KLIXU! Vi napadate sviju i pisete svasta, pa i vas neko mora malo iskandzijati..previse se novinarstvo osililo
Dobar primjer kršenja medijskih sloboda je hapšenje Ivana Šušnjara zbog njegovog razotkrivanja lopovije nekih BH diplomanata.
dobro pretresli vas.... stravicno, zlocin protiv slobode govora, napad na ljudska prava i sve ostalo... al šta ima još novo?