Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evropa je stara kurva
ma nama se nikud nezuri
MI ZIVIMO SOLARNO ... Bitno je da li je Mladic osudjen ili nije i jesu li svi zadovoljni presudom.Takodje je bitno da vidimo da li se danas Bakiru,Miloradu i Draganu dize i kada planiraju narod j..ati u mozak?Da li je sve na svom mijestu od prije 20 i kusur godina?Da li Miljacka tece?Sta nam komsinica Kolindra radi?Da li nam Vucic plese i pijeva arapima itd itd ... Jbs ekonomiju kada se solarno fura ...
Bejha se raspada, pitanje je dana...
Eu se raspada.. to je mnogo veci merak
I to što kažeš... Za očekivati je to jer svaki savez, tvorevina čiji su Hrvati bili član se raspala u moru krvi :)) Ne zajebavam se, to su isrotijski fakti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kasne projekti...stagnira ekonomija = covic, dodik, bakir...treba im zatezne kamate opalit.
BDP nam raste 2,5%, ni sam ne znam kako. Valjda nas vuče rast regiona generalno, Hrvati kupuju kod nas preko granice jer jeftinije, a i sve više ove omladine iz vana šalje lovu rodbini, a ovdje su samo bili teret, nezaposleni.
Ubi nas reformska agenda. Čuj mene "reformska".
Kako kasne, pa neki dan smo otvorili 1,2 km autoputa.. a prosle godine 30 metara trotoara.. Nisu to oni nesto dobro popisali.. do njih je :D Bakire, djeca nam se smiju Bakire :D
Jebuckam mu rahmetlije u familiji retardirane :)
Ima li ko zabrinut?
Vikend, roštilj, neko, bilo ko??