Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kolika je plaća kod ovih CCI-vaca i ostalih NGO-vaca? Silnu šuplju i oni prosipaju,a svako od njih svog političkog favorita ima. Lafo galame, duša i njima \'ispadati\' u novinama, k\'o fol \'ruže\' vladu, ali sve to dok se negdje dobro ne ustoliče. I konkretno ovaj CCI silu nekih advajzera i monitoringa ima, ali nikad još niko nije vidjeo oglas za zapošljavanje iz ove \'organizacije\'! Vlada je grozna, a oni su odmah poslije vlade!
Aoj jada sred Bugojna grada...ni kod nas nista nije bolje
Vi ste samo ljubomorni na nas. XD :(
Ne rade, to je poznato, i ne trebaju vise nikakvi izvjestaji, niti trosenje velikih para na te izvjestaje. Pitanje je sta URADITI po tom pitanju?
Ovo kod naske u Engleskoj nema. Ovo samo ima dole u tamnom vilajetu ko je valjo taj je oso od tamo
POSJETITE NAS I POČNITE ZARADJIVATI UČLANJENJEM NOVIH ČLANOVA http://url.ba/vqtx
i sta je problem ? birali ste i uzivajte. stoka od naroda nije ni zasluzila bolje.
Kod nas u Foci najbolje stanje, ne gaze nas bageri, grna ne rusi mostove, teste ciste
Niggaz & Bitchessssssssssss