Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj put posaljite srbima John Deere traktore da mogu do Rusije izdržati
@palamar1975 Jeste zajebani i opasni. Pazi da ne bi molio kao onaj Pelemis sto je govorio da ce srusiti prvu zgradu u Sarajevu '92 pa se poslije poćulio i snuzdio kao prava pizda kako to samo vi znate biti kad je bio uhapsen. Aaauuuuu. Znaci opasni steeee
barem traktore, a ne od Erdogana "bus" od 400 000 km 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Trgovina sa Rusima je ok, zasto ne, ali za BiH je znacajnija podrska UK. Mi stremimo ka NATO savezu i povezivanju sa najjacim zapadnim silama. Meni ne mogu prece biti jabuke od hiljada pobijenih Bosnjaka i cuvanja sjecanja na njihove zrtve. Rusija treba da se izvini BiH za slanje dobrovoljaca bas kao sto je Grcka uradila.
onda treba britanija amerika a u glavnom EU narodu iz tz uvest sankcije i vize pa neka se qrće na slavji ili donbasu
onda treba britanija amerika a u glavnom EU narodu iz tz uvest sankcije i vize pa neka se qrće na slavji ili donbasu
onda treba britanija amerika a u glavnom EU narodu iz tz uvest sankcije i vize pa neka se qrće na slavji ili donbasu
onda treba britanija amerika a u glavnom EU narodu iz tz uvest sankcije i vize pa neka se qrće na slavji ili donbasu
Pa u ovakvoj pravno-politik situaciji i da je i komplet elita EU i NATO-a na vlasti u BiH i imaju pune ovlasti da BiH uvedu u NATO i EU, to ne bi mogli uraditi. Jer je i slijepim vidno da je to zbog politika i Zagreba i Beograda, koji u BiH imaju svoje kupljene eksponente, da to sprijeće. I vrapcu je jasno da se protiv BiH, Bosanaca i Bošnjaka vodi podli "hladni rat" u svemu, i to sa obe strane, a samo UK i USA realno imaju snagu, resurse i hrabrost i Balkanu i BiH dati i mir i napredak.
Jadni su svi oni kojima ste VI genociudni engleski kolosari demokratije i "slobode " donosili,..a takodje i oni koje su Rusi branili mi to Srbi super znamo,....To sto se vi prebijate medjusobom preko ledja svih naroda na Svijetu,..a Rusi su zeru na nasoj strani IZ OPET SOPSTVENIH INTERESA,..ne znaci da mi Srbi vjerujemo i vama i njima,...ali na njih ste nas vi sami svojim fasizmom uputili
Inace englezi,....kako ide istraga oko trovanja ono dvoje od Rusa?? Nesto ste se usutalim,,,a cujemo i par gradjana se otrovalo istim otrovom prije par dana kodvas tamo Mora da su i za seobe polarnih medvijeda krivi Rusi???
Neki dan vlast u BiH raspravlja o IZBORNOM ZAKONU,...A AMERICKI AMBASADOR Mek-KRMACA...sjedi tu medju njima Jel treba dalje ista raspravljati MA NECETE DOKLE I JEDNO JEDINO SRPSKO SRCE KUCA,..yebemo i vas i Ruse
Ajdeeeee? Vratite nam Pedija!
Vi ih financirate mmf i vi ste ih stvorili nisu rusi. Englezi nemaju pametnijeg posla nego da brinu o rusiji
Ako već hoćete da pomognete BiH onda je to vrlo jednostavno gospodo, ako već znate da je RS problem zavrnite slavine MMF-a ne dajte RS-u para i priča će biti vrlo brzo gotova vidjet će te.
Precjenjuju se mogućnosti djelovanja nekakvim paušalnim metodama. Jedino kvalitetno rješenje je vojna okupacija i protektorat. Ta se faza završila sa Ešdaunom, kada su europljani rekli da je Bosna dalje njihova briga. Sada živimo u vremenu austrougarske činovničke administracije. To je oportunistički sistem koji se ni u šta ne petlja, i izvlači korist iz nesloge. Šta mislite zašto je Britanija napustila EU? Zato što je EU jedna ulickana Bosna.
I SAD bi ovo meni trebala bit kao vijest, kao nešto novo ...???
Ovi opet turaju žišku u tuđu slamu?! Mogla bi i njiova planuti?!
Uvijek je na ovim prostorima Rusija pravila DAR MAR i prije 300 godina i sad, svojom podrškom Srbima uvijek su izazivali netrpeljivost među Južnim Slavenima jedino je DRUG TITO neutralisao taj negativni uticaj kad je Staljinu rekao NE, ovo se ne odnosi samo na Ruse i Njemci i Turci su na ovim prostorima u prošlosti a i danas radili pritisak jedini je DRUG TITO to znao neutralisati, svi ovi uticaji, pritisci i podrške Rusije Turske i Njemačke pravile su i prave RAZDOR kod JUŽNIH SLAVENA
i Englezi i Amerikanci u zadnjim decenijama također prave RAZDOR među JUŽNIM SLAVENIMA jer im svima odgovara podjeljenost i netrpeljivost između BANANA DRŽAVICA na Balkanu kako bi oni ostvarili neke svoje više ciljeve. Jedino je DRUG TITO to znao i upozoravao nas na to što nam se danas dešava!!!
jesu li rusi otjerali turke, njemce, madjare, italijane, austrijance, sa Balkana?? jeste li to bili vi,.konjusaru??.....ko ih je otjerao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi smo u belaju sa ovim stvarima.U Nato tesko da cemo uci bude li Trump trazio 2 % ili 450 miliona KM godisnje za clanstvo,za Rusije narod nije.Kako obezbjediti stabilnost na ovim prostorima ?
konačno su zbrojili dva i dva.... bravoooo englezi