Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E koja je logika da ovaj dobije 20 a Spahovic 7 godina ???
Obojicu je trebalo strijeljati a ručun za metak poslati roditeljima!!!
Pa ta Jajara ima nekog u tuzilastvu a i babo mubse vidi na slikama da je ono pravo,pravo zayeban😂😂😂..zali boze samo tih momaka
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bravo za sud. Tahiroviću, Zuliću, jel vam zao mladog rahmetli Mirze?
manijaci se digli protiv izudina,a zulic im idol,al aj
@dillingerizfocce da je IDOL, i nije vala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kriminalci
napokon jedna kazna dostojna ubistvu s predumisljajem
Po logici nekih umobolnika ja uzmem utoku sacekam frajera I ubijem ga .na sudu kazem da mi je zao I dobijem sedam godina.A ako sve to uradim i na sudu kazem da mi nije zao dobijem dvadeset god.Jesmo li mi stvarno glup narod ili je to samo u vicevima ?
Đikanska posla...
treba i spavovicu ponovo suditi i istu kaznu dat
treba i spavovicu ponovo suditi i istu kaznu dat
Za ubistvo... MALO!
toliko jedan zivot vrijedi fuj
Sve dok se za ubistvo ne uvede doživotna robija bez mogućnosti pomilovanja, ako već ne može smrtna kazna, imaćemo ovako sramotne kazne! I, što je još gore, drugostepenom presudom ovu kaznu mu mogu i smanjiti! Žalosno!
Ovaj nije babin sin pa je ovoliko dobio jos jedan dokaz u BiH da je sud za obične građane.
A nije samo to vidis koliko je doslo ovih Zulinih ulizica,da nisi dosli pred sud ne bi smjeli Zuli na oci.Svjedocii na sudu lazno svjedocili,zastrasivani sto se i utvrdilo!!!Zula godina radi spid i mnogo toga jos skontaj sto ga murija ne dira?Pa nije niko lud!!!
Nase pravosudje cirkuza pravdu!
Umri stoko nenormalna
Sve gol klošar sa 2 zuba u glavi.
Dvadeset godina za jednu glavu a Sanjein Sefić će uz dosta olaksšavajućih okolnsoti dobiti 20 mjeseci za dvije djevojke ??
ti znas koliko ce dobiti. Gubi se tamo!
ako i toliko jer nasa paznja je vec oslabila i vec niko ne prica o seficu i sta se radi po tom pitanju,tako ce biti i za ovo sa pravdom,bace nam novu vijest i sve ostalo zaboravimo. da se nebi to desilo treba ako nista bar ovako u komentarima svako malo podsjetiti se na neke koji trebaju biti kaznjeni.
Da je platio kao Spahović dobio bi duplo manje. Sve se može kupiti kad je cijela država korumpirana.