Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta sam gledao snimaka iz Srebrenice i na jednom je zanimljiva scena Neki mladićev vojnik viče\" \'ajte momci izađ\'te,\'ajte dignite ruke uvis....\"a novinar ga pita\"koliko ih se predalo do sada\"kaže vojnik\"oko četiri hiljade\"i sve se to predalo ovde\"DA\".... To je na samo jednoj tačci snimanja,možeš zamisliti koliko je toga bilo. Čitav sistem je bio uključen,vojska i policija.
za ovakve monstrume nema dozivotne robije! samo na vjesela, i to na mjestu gdje su bacali te bombe majku vam cetnicku
ma nije to baš tako
BOZE SACUVAJ!!! TREBALI BI DOBIT DOZIVOTNU ROBIJU BEZ IKAKVIH USLOVA NA SMANJENJE KAZNE!!! NACISTI SU BILI STRIJELJANI I DOBIJALI SMRTNE KAZNE! SRBI GENOCIDASI SJEME VAM SE UTRLO ZVJERI PRIMITIVNE KRVOLOCNE!!!